Oakley

"Kaiken maailmassa voi tehdä  paremmin" totesi Oakleyn perustaja Jim Jannard aikoinaan. Jannardin englanninsetterin mukaan nimetty  yritys myi aluksi motocross-pyörien kädensijoja, mutta 1980-luvulla se alkoi valmistaa myös aurinkolaseja. Nykypäivänä se on yksi tunnetuimmista aurinkolasimerkeistä, jota monet huippu-urheilijat suosivat. Merkin tunnuksena toimii kehysten ja aurinkolasien sangoista löytyvä O-kirjain.

 

Oakley

 

Oakleyn tuotteet on suunniteltu menevään ja aktiiviseen elämäntyyliin, ja viimeiseen asti pohditut tyylikkäät yksityiskohdat tuovat tuotteisiin harkittua särmää. Aurinkolasit ja kehykset edustavat sporttista, mutta muodikasta muotoilua. Monista tuotteista, kuten Holbrookista ja Frogskinsista, onkin muodostunut todellisia klassikoita.

oakley holbrook

Oakley Holbrook

Klassikko Holbrook rohkeissa väreissä. Siniset kehykset yhdistettynä räväkän punaiseen peililinssiin on rohkea, mutta toimiva yhdistelmä. Ei tule ihan jokaisella vastaan tässä väriyhdistelmässä.

 

oakley frogskins

Oakley Frogskins

Frogskins on yksi Oakleyn tunnetuimmista aurinkolaseista ja syystäkin. Klassinen ja mukava muotoilu yhdistettynä malliin, joka sopii monelle on tehnyt tästä aurinkolasista suositun.

 

oakley targetline

Oakley Targetline

Targetlinen linjakas ja sporttinen muotoilu näyttää aina tyylikkäältä. Prizm-sarjan kontrastia parantava linssi tekee linssien läpi katselusta erittäin mielyttävän kokemuksen.

 

 

oakley latch

Oakley Latch

Pyöreät ja peililinssillä, eli tämän kesän kaksi kovaa trendiä yhdessä aurinkolasissa. Latch edustaa kaupunkiin suunniteltua, mutta sporttista aurinkolasimallia.

 

oakley evzero

Oakley EVZero Path

EVZero Path on todella sporttinen, mutta samalla nykyisiä trendejä edustava aurinkolasi. Erittäin kevyt rakenne takaa mukavan käyttökokemuksen.

 

oakley radar

Oakley Radar EV Path

Radar EV Path on urheiluun suunniteltu tuote, jonka ominaisuudet tekevät siitä ylivoimaisen. Tuletusaukot takaavat sen ettei huurtumista tapahdu niin helposti ja kaareva todella suojaava linssi estää auringon joka suunnalta.

 

Optikon yksilöllinen näöntutkimus nyt 0 € 

Optikon näöntutkimukseen kuuluu:

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muillakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim, liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.