Oakley Frogskins 35 vuotta

Vuonna 1975 perustettu Oakley tunnetaan tuotekehityksen ja urheiluvarusteiden kansainvälisenä huippumerkkinä. Maailman menestyneimmät urheilijat luottavat Oakleyn tuotteisiin. Yrityksellä on yli 850 patenttia, ja se kehittää jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja, joista PRIZM™-linssiteknologia on hyvä esimerkki. Vaikka Oakley on niittänyt mainetta erityisesti urheilulasien asiantuntijana, monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu myös muita aktiiviseen elämäntyyliin suunniteltuja varusteita ja vaatteita miehille ja naisille.

Oakley Frogskins

Oakley Frogskins

 

Rohkean ja omintakeisen Frogskins-lasikokoelman 35-vuotista historiaa juhlistetaan erityispainoksella. Rajatun erän laseissa on mallin alkuperäisiä designelementtejä ja juhlavuoden leima sangoissa. Väripaletiltaan kaikkien aikojen ensimmäistä Frogskins-mallistoa henkivät lasit vetoavat sekä keräilijöihin että tyyliniekkoihin.

 

Oakley FROGSKINS 35TH -aurinkolasit

 

OMINAISUUDET JA TEKNOLOGIA

 

YLEISTÄ TUOTTEESTA

Tunne tuulahdus kultaisen 80-luvun popkulttuuria. Matkusta aikaan, jolloin Terminaattori valloitti elokuvateatterit, Run DMC soi korvalappustereoissa ja Oakley kehitti ikoniset Frogskins-lasinsa. Oakley on tuonut kehysten alkuperäiset yksityiskohdat takaisin kasarilta, joten nämä pokat päässä voit tuntea olevasi osa historiaa.

OMINAISUUKSIA

 Kevyt O Matter™ -sankamateriaali

 Saatavilla HDO®-  Polarized- tai Iridium®-linsseillä, joiden peruskaarevuusarvo on 4

 Saatavilla väriä, kontrastia ja yksityiskohtia parantavilla, tehostetun käyttökokemuksen tarjoavilla Prizm™ -linsseillä

 Oakley Authentic Prescription -linssit saatavilla omilla vahvuuksillasi

Oakley FROGSKINS -aurinkolasit Silmäasemalla