Optikon näöntutkimus kaikille 0 €

Silmäasema on Suomen luotetuin optikkoliike

Silmäasema on valittu Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi - sen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille optikon yksilöllisen näöntutkimuksen hintaan 0 €.

Yksilöllinen, luotettava ja asiantunteva näöntutkimus tehdään juuri sinun näkemisen tarpeistasi lähtien. Näöntutkimuksessa huomioidaan elämäntyylisi, työsi ja harrastuksesi näkemisen vaatimukset.

Varaa aika

 

Optikon yksilöllinen näöntutkimus nyt 0 € (norm. 25 €)

Optikon yksilöllinen näöntutkimus sisältää:

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muillakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim., liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

Kaikki linssit -50

Puolitimme linssien hinnat! Linssit kuin linssit nyt -50 %. Lisäksi Räätälöityihin ja yksilöllisiin linsseihin tummuva, sinistä valoa suodattava BlueControl pinnoite tai linssiväri ilmaiseksi. Tarjous koskee myös aurinkolasilinssejä ja kaikkia linssien lisäominaisuuksia.

  Tutustu huippulinsseihin

Tarjous koskee uusia silmälasi- tai aurinkolasitilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Mikäli linssit halutaan omiin jo käytössä olleisiin kehyksiin, peritään lisäksi hiontamaksu 100 €. Sinistä valoa suodattava tai tummuva lisäominaisuus kaupan päälle yksilöllisiin ja räätälöityihin linsseihin. Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

Katso lähin Silmäasema