Piilolinssisovitus kaikille 0€

Nyt kannattaa varata aika piilolinssisovitukseen, sillä saat sen ja sovituslinssit 10 päiväksi täysin ilmaiseksi!

Piilolinsseillä näkeminen on vapautta, ilman kehysten tuomaa rajausta tai pelkoa että lasit rikkoutuvat esimerkisi harrastusten parissa. Tänä päivänä pystytäänkin lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Uudet silikonia sisältävät piilolinssit antavat silmillesi riittävästi happea, jolloin ne voivat hyvin. Uudet piilolinssit sisältävät hyvin kyynelnesteen koostumusta jäljittelevää molekyyliä, joka rakastaa vettä. Tämä ominaisuus pysyy linssissä pitkiäkin aikoja pitäen linssit miellyttävän tuntuisena koko päivän. Linssit ovat luonnollinen miellyttävän tuntuinen osa silmää.

Verkkokaupassa nyt piilolinssien paljousalennus: Kun ostat 2 pakettia saat -15 %, 3 pakettia saat -20 % ja 4 pakettia saat -25 %.

Toimi näin:

1. Varaa aika piilolinssisovitukseen

Varaa aika piilolinssisovitukseen ajanvarauksestamme tai p. 010 190 200 (mpm / pvm). Ensimmäisessä piilolinssisovituksessa valitsemme silmillesi parhaiten sopivan linssin ja opastamme piilolinssien käytön. Sata mukaasi sovituspiilolinssit, jotta voit testata linssejä itse.

2. Jälkitarkastus eli kontrolli

Teemme monitehopiilolinssien jälkitarkastuksen noin 3-4 päivän kuluttua ensisovituksesta varmistaaksemme linssien toimivuuden. Tarvittaessa voimme jälkitarkastuksessa vaihtaa linssiä tai voimakkuutta. Jälkitarkastuksia tehdään kunnes olet täysin tyytyväinen.

3. Piilolinssien tilaus helposti verkosta

Kontrollin yhteydessä avaamme sinulle sähköisen reseptin verkkopalveluumme. Verkosta voit kätevästi tilata piilolinssit suoraan kotiin.

Yksitehopiilolinssit

Piilolinsseillä näkeminen on vapautta, ilman kehysten tuomaa rajausta. Tänä päivänä lähes kaikki taittovirheet voidaan korjata myös piilolinsseillä. Uudet valmistusmenetelmät ja kehittyneet materiaalit tuovat piilolinsseihin lisää käyttömukavuutta sekä mahdollisuuden käyttää piilolinssejä joustavasti. Uudet materiaalit hengittävät, jolloin silmät saavat riittävästi happea piilolinssin läpi. Lisäksi piilolinssien valmistamisessa on käytetty entistä korkeampaa teknologiaa, jonka vuoksi piilolinsseihin on tuotu hyvin kosteuttavia ainesosia, jotka pitävät piilolinssit hyvän tuntuisina pitkiäkin aikoja.

 

 

Piilolinssit Dailies total 1

Dailies total 1

Piilolinssi Air Optix Plus HydraGlyde

Air Optix Plus HydraGlyde

Dailies AquaComfort Plus

 Dailies AquaComfort Plus

Monitehopiilolinssit

Nykypäivän moniteholinssit sopivat aikuisnäön korjaamiseen erinomaisesti ja ovat miellyttävät käyttää. Piilolinssit tarjoavat huomattavasti enemmän vapautta kuin silmälasit esimerkiksi harrastuksissa tai tyyli- ja ulkonäköasioissa.

Miten monitehopiilolinssit toimivat?

Näkeminen monitehopiilolinsseillä on erilaista kuin monitehosilmälaseilla. Monitehopiilolinsseissä on rakennettu erilliset alueet lähelle, välietäisyyksille ja kauas. Nämä alueet toimivat yhteistyössä silmien luonnollisen pupillitoiminnan kanssa, tarkentaen aina tarvittavalle etäisyydelle.

 

 

Piilolinssit Dailies total 1 Multifocal

Dailies total 1 multifocal

Piilolinssi Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal

Air Optix Aqua HydraGlyde Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

 Dailies AquaComfort Plus Multifocal

 

Tarjousehdot

Piilolinssisovitus 0 € voimassa 31.10.2019 asti. Piilolinssien paljousalennus voimassa 30.9.2019 asti.

Tilaa piilolinssit kätevästi verkosta