Muut tehtävät Silmäasemalla

Muut tehtävät Silmäasemalla 

Pääkonttorillamme Helsingin Pasilassa työskentelee joukko alansa huippuasiantuntijoita: muun muassa joukko valikoimahallinnon, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, tietohallinnon, talouden ja liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita. Joukkoomme kuuluu sekä kannuksensa optisella alalla saavuttaneita että alan ulkopuolelta tulleita erityisasiantuntijoita. 

 

Silmäasemalla asiantuntijoilla on mahdollisuus kasvaa tehtävissään ja ottaa osaa erilaisiin kehityshankkeisiin ja projektiryhmiin. Silmäasema on osa 100% suomalaista Coronaria-konsernia, mikä laajentaa työmahdollisuuksia talon sisällä entisestään.  

 

Pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilan Isossa Pajassa, jossa käytössäsi on modernit tilat. Silmäasemalla on myös mahdollista tehdä osittain etätyötä tehtävänkuvasta riippuen.  

 

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät näönhuollon ja silmäterveyden huipputiimissä ja kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista työporukkaa, jonka työ mahdollistaa laadukkaat näönhuollon ja silmäterveyden palvelut ympäri Suomen. Silmäasemalla työskentelee lähes 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista.  

 

Kiinnostuitko? Lue, minkälaista meillä on olla töissä, katso avoimet paikat ja hae! 

Valikoimasuunnittelija Paula
Lue lisää
Avainasiakaspäällikkö Sanna
Lue lisää
Asiakaspalvelupäällikkö Laura
Lue lisää