OLISIVATKO SILMÄSI ONNELLISEMMAT ILMAN IKÄNÄKÖÄ?


Huonon näön vaikutuksen elämänlaatuun huomaa usein vasta silloin, kun silmät on jo korjattu. Juuri näin kävi 50-vuotiaalle Nana Hjeltille, jolle tehtiin Silmäaseman linssileikkaus moniteholinssillä. Lue lisää, millaisissa arjen tilanteissa Nana iloitsee linssileikkauksestaan eniten. 


LINSSIT TAI KEHYKSET –50 %


Loppukesän kunniaksi laitoimme hinnat puoliksi! Tarjoamme silmälasien ostajalle joko linssit tai kehykset puoleen hintaan. Lisäksi toiset silmä- tai aurinkolasit itselle tai kaverille –50 %.


ERÄ AURINKOLASEJA -70 %


Juuri nyt myymälöissä ja verkkokaupassa erä merkkiaurinkolaseja –70 %. Kiiruhda ostoksille, sillä alennuserä on rajallinen ja vaihtelee myymälöittäin. Koko muu aurinkolasivalikoima –30 %.


KAIKKI PIILOLINSSIT –25 %


Nyt saat kaikki piilolinssit verkkokaupasta 25 %:n alennuksella. Hyödynnä piilariviikon tarjous ja osta juuri sinulle sopivat piilolinssit alehintaan! Tarjous on voimassa 25.9. asti.TARVIKKEET JA SILMIEN HOITOTUOTTEET –30 %


Verkkokaupan erikoistarjouksena –30 % kaikista tarvikkeista ja silmien hoitotuotteista! Toimi nopeasti - tarjous on voimassa vain 25.9. asti!


HYVÄ NÄKÖ AUTTAA OPPIMAAN


Ensimmäinen kouluvuosi on ratkaisevan tärkeä pohja myöhemmälle koulumenestykselle. Siksi tarjoamme kaikille ekaluokkalaisille ilmaiset silmälasit silmälääkärin määräystä vastaan.


UUTTA SILMÄASEMALLA!


Italialainen O-Six on ainutlaatuinen räätälöitävä kehysmallisto. Sen lukuisista vaihtoehdoista voit rakentaa juuri sinulle sopivat silmälasit niin kooltaan kuin tyyliltään. Tutustu mallistoon ja inspiroidu!


UUDISTUNUT CAROLINA HERRERA 


Itsevarma, naisellinen, iloinen, värikäs ja ilmeikäs. Nämä sanat kuvaavat uudistunutta Carolina Herrera -kehysmallistoa. Mallistoon kuuluu sekä näyttäviä paksulinjaisia asetaattikehyksiä että sirompia metallikehyksiä. Tutustu malleihin verkossa ja tule myymälään sovittamaan!  KOKEILE PIILAREITA 10 EUROLLA


Nyt on hyvä hetki tutustua ja aloittaa piilolinssien käyttö! Saat nimittäin piilolinssien ensisovituksen 10 eurolla ja lisäksi kaupan päälle 10 paria piilolinssejä.


KAUDEN TRENDIKKÄIMMÄT KEHYKSET

ETUJA ASIAKKAALLE