KESÄ ILMAN SILMÄLASEJA?


Silmäleikkauksen avulla voit päästä eroon silmälaseista ja piilareista ja nauttia kesästä rajattomasti. Kesäetuna tarjoamme laser- tai linssileikkauksessa käyneelle aurinkolasit kaupan päälle!


LINSSIT TAI KEHYKSET –50 %


Loppukesän kunniaksi laitoimme hinnat puoliksi! Tarjoamme silmälasien ostajalle joko linssit tai kehykset puoleen hintaan. Lisäksi toiset silmä- tai aurinkolasit itselle tai kaverille –50 %.


ERÄ AURINKOLASEJA -70 %


Juuri nyt myymälöissä ja verkkokaupassa erä merkkiaurinkolaseja –70 %. Kiiruhda ostoksille, sillä alennuserä on rajallinen ja vaihtelee myymälöittäin. Koko muu aurinkolasivalikoima –30 %.


NYT –30 % YLI 100 € OSTOKSISTA


Osta kerralla enemmän ja säästä! Kaikki piilolinssit, silmien hoitotuotteet sekä digilasit ja lukulasit huippuedullisesti! Tarjous ei koske jo alennettuja tuotteita. Voimassa 21.8. asti.


HYVÄ NÄKÖ AUTTAA OPPIMAAN


Ensimmäinen kouluvuosi on ratkaisevan tärkeä pohja myöhemmälle koulumenestykselle. Siksi tarjoamme kaikille ekaluokkalaisille ilmaiset silmälasit silmälääkärin määräystä vastaan.


UUDISTUNUT CAROLINA HERRERA 


Itsevarma, naisellinen, iloinen, värikäs ja ilmeikäs. Nämä sanat kuvaavat uudistunutta Carolina Herrera -kehysmallistoa. Mallistoon kuuluu sekä näyttäviä paksulinjaisia asetaattikehyksiä että sirompia metallikehyksiä. Tutustu malleihin verkossa ja tule myymälään sovittamaan!  KOKEILE PIILAREITA 10 EUROLLA


Nyt on hyvä hetki tutustua ja aloittaa piilolinssien käyttö! Saat nimittäin piilolinssien ensisovituksen 10 eurolla ja lisäksi kaupan päälle 10 paria piilolinssejä.


KAUDEN TRENDIKKÄIMMÄT KEHYKSET

ETUJA ASIAKKAALLE