Optikoksi Silmäasemalle

Optikoksi Silmäasemalle 

Meillä Silmäasemalla jokainen työntekijä on oman alansa vahva asiantuntija. Silmäasemalla optikolla on ainutlaatuisen laajat työskentelymahdollisuudet: voit toimia optikkona myymälässä, myymäläsairaalassa tai silmäsairaalaoptikkona. Silmäasemalla on myös kattavat silmälääkäripalvelut, joten optikoilla on mahdollisuus toimia myös tiiviissä yhteistyössä silmälääkäreiden kanssa.  

 

Silmäasema arvostaa asiantuntijuutta ja tukee optikoita kehittämään ammatillista osaamistaan entisestään. Optikoilla on muun muassa mahdollisuus syventää osaamistaan eri eritysosaamisalueille Silmäaseman omassa Optikkoakatemiassa. 

 

Silmäasema tarjoaa asiakkailleen ainoana toimijana Suomessa kaikki näönhuollon ja silmäterveyden palvelut saman katon alta. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja näkemisen nykytilanteen ja kerromme hänelle avoimesti kaikki vaihtoehdot silmälaseista silmäleikkaukseen. Silmäasemalla pääsetkin tutustumaan laajasti niin näkemisen kuin silmäterveyden palveluihin ja tekemään näöntutkimusten lisäksi esimerkiksi silmäleikkauspalveluiden hoitoarvioita sekä ottamaan silmien rakennekuvia. Silmäasemalla silmien rakennekuvat lausuu aina lääkäri. 

 

Silmäasemalla työskentelee lähes 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista 140 myymälässä ja 16 silmäsairaalassa. Haluaisitko sinä osaksi asiantuntevaa ja mukavaa työyhteisöämme? 


Lue, minkälaista meillä on olla töissä, katso avoimet paikat tästä ja hae!

Optikko Anne
Lue lisää
Sairaalaoptikko Heli
Lue lisää
Optometristi Paula
Lue lisää