Palvelut

Huolehdimme silmistäsi

Silmäaseman yli 250 silmälääkäriä huolehtivat silmiesi terveydestä yksilöllisesti. Löydät varmasti kokeneen ja osaavan silmälääkärin läheltäsi, sillä meillä on lääkärin vastaanotto jokaisessa yli 140 myymälässämme. Lisäksi teemme tutkimuksia, toimenpiteitä ja silmäleikkauksia nejässätoista silmäsairaalassa ympäri Suomea.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi silmäterveyden palvelut, nopeasti ja jonottamatta. Silmälääkärimme ovat mielellään avuksi aina, kun olet huolissasi silmistäsi.

Jos haluat kysyä silmäleikkauksista tai -tutkimuksista soita numeroon 010 190 201

Silmäsairaaloiden leikkausneuvonta auttaa sinua silmäleikkauksia koskevissa kysymyksissä ennen ja jälkeen leikkauksen.

Leikkausneuvontamme palvelee silmäsairaaloiden aukioloaikoina. Jos tarvitset neuvoa aukioloaikojen ulkopuolella, otamme kysymyksesi vastaan ja pääset keskustelemaan hoitoalan ammattilaisen kanssa niin pian kuin mahdollista.

Varaa aika

Varaa aika optikon näöntutkimukseen, jos sinusta tuntuu, että näet huonosti tai sumeasti, kärsit toistuvista päänsäryistä tai mielestäsi tarvitsisit uudet silmälasit tai piilolinssit.

Varaa aika silmälääkärille, jos olet huolissasi silmiesi terveydestä tai haluat tarkistuttaa niiden terveydentilan perintötekijöiden, sairauden, ikäsi tai jonkin muun syyn vuoksi.Jos sinulla on lähete työterveyslääkäriltä, varaa aika silmätautien erikoislääkärille.

 

Optikon tai silmälääkärin vastaanotto on helppo varata verkossa tai numerosta 010 190 200 (mpm/pvm).
Aivan kaikki ajat eivät näy verkossa - soitathan asiakaspalveluumme, jos sopivaa aikaa ei tahdo löytyä!

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 201

Kysy chatissa

Avaa chat

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.