Rekrytointi

Uskotko sinäkin, että elämä on näkemisen arvoinen?

Silmäasema on Suomen suurin silmäterveyden palveluntarjoaja ja toiseksi suurin optikkoketju.

Olemme markkinallamme ainoa toimija, joka voi tarjota asiakkaille kaikki näkemisen ja silmien terveyteen liittyvät tuotteet ja palvelut oman verkostonsa puitteissa, lähellä asiakasta. Verkostomme on laaja: toimimme eri puolilla Suomea yli 150 myymälällä ja silmäterveyden palveluja tarjoamme 13 silmäsairaalassa.

Tule meille silmälääkäriksi

Yli puolet Suomen silmälääkäreistä jo toimii Silmäasemalla. Meillä toimivat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaiset ovat kokeneita ja sitoutuneita yhteiseen tavoitteeseen: haluamme hoitaa asiakkaidemme silmäterveyttä läpi elämän.

Silmäaseman laaja toimipaikkaverkosto tarjoaa useita mahdollisuuksia lääkärin toimintaan joko vain yhdessä tai useammassakin toimipaikassa.

Silmäasema on kasvava yritys, joka investoi jatkuvasti nykyaikaisiin työvälineisiin ja työtiloihin ja jossa lääkärin työskentely-ympäristöä kehitetään uusimman teknologian mukaisesti. Monipuoliset silmälääketieteen osa-alueet antavat mahdollisuuksia lääkärille itselleen kehittyä ammatillisesti ja laajentaa toimintaansa esim. silmäkirurgiaan.

Haluamme mielellämme kuulla uransa eri vaiheissa olevista silmälääkäreistä, jotka haluavat liittyä joukkoomme tekemään työtä, jolla on suurta merkitystä.

Oletko kiinnostunut avoimista työpaikoista Silmäasemalla?

Meillä työskentelee satoja näkemisen ja silmäterveydenhuollon sekä vähittäiskaupan ammattilaisia muun muassa optikoita, optisia myyjiä, myymäläpäälliköitä ja terveyspalvelualan työntekijöitä eri puolella Suomea. Helsingin Pasilan liiketoiminnan tuen yksikössämme työskentelee joukko valikoimahallinnon, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, tietohallinnon, talouden ja liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita.

Haluatko liittyä ammattitaitoiseen joukkoomme? Avoimet optisen myyjän työpaikkamme löydät täältä. Muut avoimet työpaikkamme löydät täältä. Mikäli et tällä kertaa löytänyt avoimista työpaikoistamme juuri sinulle sopivaa tehtävää, voit täyttää avoimen hakulomakkeen. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Silmäaseman rekrytoinnin yhteystiedot: HRsilmaasema@silmaasema.fi

 

Avoimet työpaikat

Alla näet avoimena olevat työpaikkamme. Jos olet kiinnostunut optisen myyjän työpaikoista, löydät ne täältä.