Rekrytointi

Uskotko sinäkin, että elämä on näkemisen arvoinen?

Silmäasema on Suomen suurin silmäterveyden palveluntarjoaja ja toiseksi suurin optikkoketju.

Olemme markkinallamme ainoa toimija, joka voi tarjota asiakkaille kaikki näkemisen ja silmien terveyteen liittyvät tuotteet ja palvelut oman verkostonsa puitteissa, lähellä asiakasta. Verkostomme on laaja: toimimme eri puolilla Suomea yli 150 myymälällä ja silmäterveyden palveluja tarjoamme 14 silmäsairaalassa.

Tule meille silmälääkäriksi

Yli puolet Suomen silmälääkäreistä jo toimii Silmäasemalla. Meillä toimivat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaiset ovat kokeneita ja sitoutuneita yhteiseen tavoitteeseen: haluamme hoitaa asiakkaidemme silmäterveyttä läpi elämän.

Silmäaseman laaja toimipaikkaverkosto tarjoaa useita mahdollisuuksia lääkärin toimintaan joko vain yhdessä tai useammassakin toimipaikassa.

Silmäasema on kasvava yritys, joka investoi jatkuvasti nykyaikaisiin työvälineisiin ja työtiloihin ja jossa lääkärin työskentely-ympäristöä kehitetään uusimman teknologian mukaisesti. Monipuoliset silmälääketieteen osa-alueet antavat mahdollisuuksia lääkärille itselleen kehittyä ammatillisesti ja laajentaa toimintaansa esim. silmäkirurgiaan.

Haluamme mielellämme kuulla uransa eri vaiheissa olevista silmälääkäreistä, jotka haluavat liittyä joukkoomme tekemään työtä, jolla on suurta merkitystä.

Oletko kiinnostunut avoimista työpaikoista Silmäasemalla?

Meillä työskentelee satoja näkemisen ja silmäterveydenhuollon sekä vähittäiskaupan ammattilaisia muun muassa optikoita, optisia myyjiä, myymäläpäälliköitä ja terveyspalvelualan työntekijöitä eri puolella Suomea. Helsingin Pitäjänmäellä liiketoiminnan tuen yksikössämme työskentelee joukko valikoimahallinnon, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, tietohallinnon, talouden ja liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita.

Haluatko liittyä ammattitaitoiseen joukkoomme? Avoimet työpaikkamme löydät täältä. Mikäli et tällä kertaa löytänyt avoimista työpaikoistamme juuri sinulle sopivaa tehtävää, voit täyttää avoimen hakulomakkeen. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Silmäaseman rekrytoinnin yhteystiedot: HRsilmaasema@silmaasema.fi

Käytämme Silmäasemalla videohaastattelua useimmissa rekrytoinneissamme. Videohaastattelu on hakijalle erinomainen mahdollisuus kertoa itsestään ja tuoda omaa osaamistaan ja persoonaansa esiin rekrytoivalle esimiehelle.

Katso tästä vinkit videohaastattelun tekemiseen

  • Tee video mahdollisimman meluttomassa ja valoisassa tilassa. Hämäriä ja kaikuvia tiloja kannattaa välttää.
  • Testaa yhteyden toimivuus huolellisesti ennen haastattelun tekemistä. Haastattelun tekemiseen tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan Internet-yhteyden.
  • Pyri katsomaan haastattelussa aina kameraan.
  • Ole luonnollinen, oma itsesi.
  • Vaatetus kannattaa valita sen mukaan, kuin muutenkin valitsisit vaatteet työhaastatteluun tullessasi.
  • Puhu videohaastattelussa omin sanoin ja ole mahdollisimman rento. Tiedämme, että videohaastattelun tekeminen on jännittävää ja sen näkymistä ei tarvitse yrittää peitellä. Emme etsi ammattiesiintyjiä vaan sopivia persoonia toimipisteisiimme!
  • Vastaa suhteellisen lyhyesti, maksimissaan noin minuutin mittaisilla vastauksilla.
  • Vältäthän paperista lukemista. Myös se hävittää oikean minäsi luetun tekstin taakse.
  • Videota tehdessä näet itse omat videosi samanlaisina, kuin ne lähettämisesi jälkeen tulevat vastaanottajan päässä näkymään.

Avoimet työpaikat