Rekrytointi

Silmäasema työnantajana ja kumppanina 


Silmäasema tarjoaa asiakkailleen kaikki näönhuollon ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut laadukkaasti lähes 1000 näkemisen ammattilaisen voimin. Palveluksessamme on niin optikkoja, silmälääkäreitä, silmäkirurgeja ja muita näkemisen ammattilaisia, kuten kehysasiantuntijoita, optisia myyjiä ja sairaanhoitajia.  

 

Haluamme olla työntekijöidemme ja ammatinharjoittajien arvostama työnantaja ja kumppani, joka tekee töitä suurella sydämellä ja katse kirkkaana. Silmäasemalla jokainen on oman työnsä vahva asiantuntija, ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Silmäasema on näkemisen ja silmäterveyspalveluiden markkinajohtaja, joka tarjoaa näköalapaikan optisen vähittäiskaupan ja terveydenhuollon kilpailukentässä. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.  

 

Haluatko sinä osaksi asiantuntevaa työyhteisöämme? Lue lisää, millaista meillä on työskennellä, katso avoimet paikat ja ota yhteyttä!

Lääkäriksi Silmäasemalle


Jo yli 250 silmälääkäriä on valinnut Silmäaseman kumppanikseen. Oletko sinäkin pian yksi maailman onnellisimmista silmälääkäreistä? Lue lisää työmahdollisuuksista Silmäasemalla! 

Optikoksi Silmäasemalle


Meillä voit työskennellä optikkona myymälässä, myymäläsairaalassa tai silmäsairaalassa lähes 150 toimipaikassa ympäri Suomen. Lue lisää optikon työstä Silmäasemalla!