Silmälasit -40%

Nyt saat aivan kaikista silmälaseista 40% alennuksen. Valitsetpa sitten mitkä tahansa kehykset ja mitkä tahansa linssit, saat silmälasien kokonaishinnasta -40 %. Näe elämä omalla tyylilläsi.

RB

Logo

209 €

125,40 €

Kulta ja kirkas asetaattimuovi ovat muodikas ja raikas yhdistelmä. Ray-Banin klassikkomalli saa modernin ilmeen ja sopii moneen eri tyyliin. Pyöreähkön linssimuotonsa ansiosta soveltuu myös vahvemmille voimakkuuksille..

Furla VFU130

Furla

259 €

155,40 €

Sähäkän sininen Furlan kehys vie ajatukset 90-luvun voimakkaisiin neon väreihin. Graafinen, mutta hillitty kuviointi aisassa tuo kokonaisuuden tähän päivään. Selkeän muotokielensä ansiosta malli sopii hyvin monenlaisille kasvoille.

Norr Bivråk 7047

LogoNorr

199 €

119,40 €

Norrin kultainen pilottimalli ihastuttaa klassisuudellaan. Yksinkertainen, mutta aina niin muodikas malli sopii niin miehille, kuin naisille. Silmälaseista saa oman näköiset lisäämällä linsseihin vaikka liukuvärin, joka sopii täydellisesti juuri tähän malliin!

S-bonus

Laatulinssit -40%

linssit

Jokaisella meistä on yksilölliset näkemisen tarpeet. Tärkeintä miellyttävässä katselussa on omaan elämäntyyliin sopivat linssit. Silmäasemalta löydät linssejä peruslinsseistä räätälöityihin.

Työn luonne, elämäntapa, harrastukset ja ikä vaikuttavat linssivalintaan. Lähes kaikki linssimme on valmistettu korkeataitekertoimisista materiaaleista, mikä tekee linsseistä kestävämmät, ohuemmat ja keveämmät kuin vakiolinssit. Tavallisimmat silmälasien linssityypit ovat yksiteho-, syväterävä- ja moniteholinssit

Kaikki aurinkolasit -25%!

Nyt kaikki aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman -25%. 

RayBan

Logo

179 €

107,40 €

90-luvulta tuttu pyöreä muoto tekee näistä Ray-Ban klassikoista jälleen ajankohtaiset. Vaalea kulta luo keveyden tuntua ja optisesti laadukkaat lasilinssit kestävät aikaa. Malli sopii sekä miehille, että naisille.

Kate Spade

Logo

159 €

95,40 €

Kate Spaden kissamainen aurinkolasi saa ilmettä kulmakappaleiden havannakuosisista katseenkiinnittäjistä. Tämä naisellinen tuote on samalla tyylikäs ja omaleimainen. 

Bolle

Logo

159 €

95,40 €

Sporttisessa Bollén aurinkolasissa on tyylikäs ja katu-uskottava muotoilu sekä erityisesti veden ääressä viihtyvälle sopivat ominaisuudet. Sininen peilipinta yhdistettynä polarisoivaan tummaan linssiin luovat lyömättömän yhdistelmän jokaiselle vesillä liikkujalle.

Optikon yksilöllinen näöntutkimus

Optikon yksilöllinen näöntutkimus nyt 10 € 

Optikon näöntutkimukseen kuuluu:

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muilakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim, liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

Tarjousehdot

Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia (sisältää kehykset ja linssit), ei muita alennuksia. Optikon näöntutkimus nyt 10 € (norm. 35 €). Tarjous on voimassa 30.4.2018 asti.