Töihin Silmäaseman myymälään

Töihin myymälään 

Meillä Silmäasemalla jokainen työntekijä on oman alansa vahva asiantuntija. Silmäaseman myymälässä työskentelee optisia myyjiä, optikoita sekä myymälä- ja apulaismyymäläpäälliköitä. Tie myymälä- tai apulaismyymäläpäälliköksi voi kulkea vaikkapa optisen myyjän tai optikon työn kautta - tai voit tulla myös kokonaan optisen alan ulkopuolelta! Esimiestehtävissä henkilökohtaiset ominaisuudet ja kyky saada tiimi onnistumaan ovat merkittävässä osassa.   

 

Silmäasemalla optiset myyjät ovat asiakkaan tarpeisiin näkemisen ratkaisuja löytäviä asiantuntijoita, joilla on silmää niin kehys- kuin linssivalintaan. Silmäasema arvostaa asiantuntijuutta ja tukee myyjiä kehittämään ammatillista osaamistaan entisestään. Myyjillä on muun muassa mahdollisuus kehittää osaamistaan Silmäaseman omassa Silmäasema Akatemiassa, jossa on koulutusta esimerkiksi linssi- ja kehysvalintaan, eri brändeihin ja trendeihin sekä asiakkaan kohtaamiseen ja erinomaiseen palveluun.  

 

Silmäasema tarjoaa asiakkailleen ainoana toimijana Suomessa kaikki näönhuollon ja silmäterveyden palvelut saman katon alta. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja näkemisen nykytilanteen ja kerromme hänelle avoimesti kaikki vaihtoehdot silmälaseista silmäleikkaukseen. Silmäasemalla pääsetkin tutustumaan laajasti niin näkemisen kuin silmäterveyden palveluihin ja auttamaan asiakasta löytämään hänelle parhaat näkemisen ratkaisut. 

 

Silmäasemalla työskentelee lähes 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista noin 130 myymälässä ja 16 silmäsairaalassa. Haluaisitko sinä osaksi asiantuntevaa ja mukavaa työyhteisöämme?  


Lue, minkälaista meillä on olla töissä, katso avoimet paikat optisen myyjän paikat tästä ja hae!

Optinen myyjä Ulla
Lue lisää
Apulaismyymäläpäällikkö Minna
Lue lisää
Myymäläpäällikkö Suvi
Lue lisää