Töihin silmäsairaalaan

Töihin silmäsairaalaan 

Meillä Silmäasemalla jokainen työntekijä on oman alansa vahva asiantuntija. Silmäaseman silmäsairaaloissa työskentelee muun muassa sairaanhoitajia, tutkimushoitajia, ulkohoitajia, sairaalaoptikkoja, vastaanottohenkilöstöä, palveluesimiehiä ja palvelupäällikköjä. Silmäsairaaloissa keskitymme tuottamaan palvelut laadukkaasti, tarjoten asiakkaalle erinomaisen palvelukokemuksen. 

 

Silmäasema arvostaa asiantuntijuutta ja laatua. Tuemme sairaalahenkilökuntaa onnistumaan työssään selkeillä ohjeilla ja prosesseilla, jolloin henkilökunta pystyy keskittymään omaan työhönsä, johon liittyy myös vahvasti asiakkaan kohtaaminen ja palvelu. Tavoitteenamme on erinomaisten hoitotulosten lisäksi erinomainen palvelukokemus. Tahtotilamme on olla sekä henkilöstön että asiakkaan ykkösvalinta.  

 

Silmäasema tarjoaa asiakkailleen ainoana toimijana Suomessa kaikki näönhuollon ja silmäterveyden palvelut saman katon alta. Silmäasemalla voit työskennellä joko silmäsairaalassa tai myymäläsairaalassa, jolloin tehtäväkuvaasi voi liittyä tehtäviä myös myymälän puolelta. Myös Silmäaseman myymälöissä silmäterveyspalvelut ovat vahvasti läsnä, ja useasta myymälästämme löytyy muun muassa silmänrakennekuvauslaitteet.  

 

Silmäasemalla työskentelee lähes 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista noin 130 myymälässä ja 16 silmäsairaalassa. Haluaisitko sinä osaksi asiantuntevaa ja mukavaa työyhteisöämme?  


Lue, minkälaista Silmäasemalla on työskennellä, katso avoimet paikat ja hae!

Vastaanottohoitaja Sari
Lue lisää
Palvelupäällikkö Tommi
Lue lisää
Sairaalaoptikko Heli
Lue lisää