Piiloset
Piiloset

Piiloset BioDrop Plus 20x0,5 ml ampullit

Piiloset BioDrop Plus 20x0,5 ml ampullit

8,33 € Hinta alennettu 11,90 € Alennettu hinta
Kaikki silmien hoitotuotteet ja tarvikkeet -30 % verkkokaupassa 24.1. asti

*Verkkokaupan ja myymälöiden hinnat
ja tarjoukset voivat poiketa toisistaan.

  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Bonusta ostoksistasi
  • Maksuton palautus
Säilöntäaineeton, tehokosteuttava ja voiteleva kostutustippa keskivaikeiden ja vaikeiden kuivasilmäisyysoireiden lievittämiseen. Tuote on pakattu uudelleen suljettaviin kerta-ampulleihin. Kostutustipan luonnollinen hyaluronaani kosteuttaa ja voitelee kyynelkalvoa sekä suojaa silmää kuivumiselta ja soluvaurioilta. Säännöllinen käyttö helpottaa erilaisten ympäristötekijöiden kuten kuivan ilman, tuulen, tupakansavun, ilmansaasteiden, voimakkaan valon, näyttöpäätetyöskentelyn tai silmäleikkauksen sekä piilolinssien käytön aiheuttamia kuivasilmäisyyden oireita: kirvelyä, kutinaa ja roskan tunnetta silmässä. Soveltuu hyvin myös herkkäsilmäisille. Voidaan käyttää ennen piilolinssien silmiin laittamista sekä linssien käytön aikana. Sopii pitkäaikaiseen ja toistuvaan käyttöön. Kätevää pientä ampullia on helppo kuljettaa mukana päivän ajan. Palkkaus sisältää 20 kpl uudelleen suljettavia ampulleja. Yksi ampulli säilyy avaamisen jälkeen 12 tuntia. Koostumus: 2,0 % trehaloosi, 0,25 % hyaluronaani steriilissä isotonisessa vähäfosfaattisessa puskuriliuoksessa.
YLEISKUVA
Tuotemerkki Piiloset
Nimi Piiloset BioDrop Plus 20x0,5 ml ampullit

Tuotteiden saatavuus vaihtelee myymälöittäin, eikä kaikkia tuotteita ole saatavilla kaikissa myymälöissä.

Tiedote: Silmäasema haluaa vastuullisena toimijana huolehtia asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Asioithan Silmäasemalla vain terveenä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme (puh. 010 190 200) ajan siirtämiseksi, jos sinulla on flunssaoireita tai olet vastaanottoa edeltävän 10 vuorokauden aikana palannut ulkomailta tai altistunut koronavirukselle. Lue lisää >

Huom. Muutamissa toimipaikoissamme on supistetut aukioloajat. Tarkistathan lähimmän Silmäaseman aukioloajat kyseisen toimipisteen sivulta toimipisteen nimeä klikkaamalla.

Toimipaikat

Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Toimipaikat Tulokset

Hanki Google Maps API avain ja laita se sivuston asetuksiin!!

Toimipaikat Tulokset