Silmien hoitotuotteet
Silmien hoitotuotteet

Systane Complete 10 ml

Systane Complete 10 ml

21,90 €

*Verkkokaupan ja myymälöiden hinnat
ja tarjoukset voivat poiketa toisistaan.

  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Bonusta ostoksistasi
  • Maksuton palautus
  • Maksa verkossa turvallisesti ja joustavasti Klarnalla -  jopa 30 vrk maksuaikaa. Lue lisää.
Systane Complete kostutustippa on tarkoitettu lievien tai kohtalaisten kuivasilmäisyysoireiden hoitoon. Tuotteen ALL-IN-ONE -koostumus soveltuu kaikentyyppisen (sekamuotoinen, vedenpuute tai lipidivajaus) kuivasilmäisyyden hoitoon. Systane Complete lievittää oireita 8 tunnin ajan suojaten kyynelkalvon kaikkia kerroksia. Tuotetta voidaan käyttää ennen piilolinssien käyttöä tai piilolinssien käytön jälkeen. Vaikuttavana aineena HP Guar 0.15%. Systane Complete kostutustippaa on helppo annostella kätevän Drop-Trainer™ -pullon ansiosta. Avattu pakkaus säilyy enintään 3 kk ajan.
YLEISKUVA
Tuotemerkki Silmien hoitotuotteet
Nimi Systane Complete 10 ml

Tuotteiden saatavuus vaihtelee myymälöittäin, eikä kaikkia tuotteita ole saatavilla kaikissa myymälöissä.

Tiedote: Silmäasema haluaa vastuullisena toimijana huolehtia asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Asioithan Silmäasemalla vain terveenä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme (puh. 010 190 200) ajan siirtämiseksi, jos sinulla on flunssaoireita tai olet vastaanottoa edeltävän 10 vuorokauden aikana palannut ulkomailta tai altistunut koronavirukselle. Lue lisää >

Huom. Muutamissa toimipaikoissamme on supistetut aukioloajat. Tarkistathan lähimmän Silmäaseman aukioloajat kyseisen toimipisteen sivulta toimipisteen nimeä klikkaamalla.

Toimipaikat

Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Toimipaikat Tulokset

Hanki Google Maps API avain ja laita se sivuston asetuksiin!!

Toimipaikat Tulokset