Ray-Ban Meta -älylasit
Ray-Ban Meta -älylasit

Koe uuden sukupolven Ray-Ban Meta -älylasit

Kevyet ja ikonisen tyylikkäät Ray-Ban Meta -älylasit mahdollistavat uuden tavan elää hetkessä ja jakaa kokemuksesi. 12 megapikselin kameralla voit ottaa still- ja videokuvaa sekä suoratoistaa kuvaamasi Facebookiin ja Instagramiin reaaliajassa. Tehokkaista kaiuttimista kuuntelet erinomaisella äänentoistolla niin puhelut ja viestit kuin suosikkimusiikkisi ja -podcastisi.

Ray-Ban Meta Wayfarer ja Skyler nyt Silmäasemalta


Valittavissa on kaksi mallivaihtoehtoa: Ray-Ban Meta Wayfarer ja Ray-Ban Meta Skyler. Ray-Ban Meta -älylasien hinta on alk. 329 €. Molempiin on saatavilla Ray-Banin laadukas linssivalikoima vahvuuksilla tai ilman. Ray-Ban Meta -silmälasit ja -aurinkolasit löydät seuraavista Silmäaseman myymälöistä: Espoo Iso Omena, Helsinki Forum, Joensuu Prisma, Jyväskylä Seppälä Prisma, Oulu Ideapark, Raisio Mylly, Tampere Ratina ja Vantaa Jumbo

Ray-Ban I Meta Wayfarer

Ray-Ban Meta Wayfarer -älylasit päivittävät maailman kenties tunnetuimman aurinkolasimallin someaikaan. Ikonisen Wayfarer-mallin suosion salaisuus on sen ajaton muotoilu. Paksut ja kulmikkaat, ylöspäin levenevät kehykset ovat pysyneet tyylin aallonharjalla vuosikymmenestä toiseen. Kehys on saatavana kiiltävänä tai mattamustana. Valittavana on kirkkaat, auringossa tummenevat tai aurinkolasilinssit. Linssit on saatavilla ilman voimakkuutta sekä yksi- tai monitehoisina.


Ray-Ban I Meta Skyler

Skyler on Ray-Ban Meta -tuoteperheen uusin tulokas, jossa kohtaavat viileän tyylikäs retro-look ja viimeisin puettava teknologia. 1960-luvulla suunniteltu, jet set -tyylin inspiroima Skyler on tuotu uudelleen mallistoon suoraan Ray-Banin arkistoista. Kehysten kissamainen etuosa ja pehmeästi kaartuvat linjat istuvat kauniisti eri muotoisille kasvoille. Kehys on saatavana kiiltävänä mustana. Valikoimasta ilman voimakkuutta on saatavilla auringossa tummenevat linssit ja voimakkuudella yksitehoisena ja monitehoisena valittavana kirkkaat, auringossa tummenevat tai aurinkolasilinssit.

Usein kysyttyä
Usein kysyttyä
Ray-Ban Meta -älylasit
TUTUSTU MALLISTOON