Työnäköpalvelut

Työnäköpalvelut

Silmäasema tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan palvelukokonaisuuden yritysten näönhuoltotarpeisiin. Keskitymme vahvasti työnäkemiseen; alueellisesti toimivat asiakkuuspäälliköt ovat työnantajien ja työterveyshuoltojen käytettävissä maanlaajuisesti. Silmäasemalta saatte kaikki näkemisen palvelut, joita yrityksenne tarvitsee työntekijöiden hyvään näönhuoltoon. Myymälöidemme työnäköoptikoilla on työterveyshuoltolain edellyttämä koulutus toimia työnäön asiantuntijoina, ja he työskentelevät yhteistyössä työterveyshuoltojen kanssa.

Näyttöpäätelasit paransivat Heidin työhyvinvointia

Heidi Antman vastaa DNA:n henkilöstöpäällikkönä yrityksen työkykyjohtamisesta ja työhyvinvoinnista. Innokkaan kollegan ja osaavan optikon ansiosta hän sai selville, miten paljon näkeminen vaikuttaa hyvinvointiin työpäivän aikana ja sen jälkeen.

Työpisteen näköergonomia

Työnäköasiantuntijoiltamme saat tuoreimmat ohjeet ja neuvot silmäystävällisen työpaikan suunnitteluun. Varsinkin moniteholinssien käyttäjien tulee kiinnittää huomiota työpisteen ja työskentelyrutiinien ergonomiaan. Syväterävät linssit ja toimistomoniteholinssit on suunniteltu erityisesti näyttöpäätetyön näkövaatimuksiin.