Optikon näöntarkastus

Yksilöllisessä näöntutkimuksessa haluamme varmistaa, että näet hyvin läpi elämäsi. Optikkomme ovat linssien, piilolinssien ja kehysten asiantuntijoita, jotka toimivat yhteistyössä silmälääkäriemme kanssa yli 130 toimipisteessä. Meiltä saat kaikki silmäterveyden palvelut samasta osoitteesta, läheltä sinua. Silmäasemalla asioinnin yhteydessä potilastietojärjestelmään kirjatut merkinnät siirtyvät myös Omakantaan. Tähän liittyen on hyvä huomioida, että koska kyseessä on potilastieto, tarkistamme näöntutkimusasiakkaiden henkilöllisyyden. Muistathan siis ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaasi.

Reseptitulkki


Silmälasireseptitulkki


Lasimääräyksen, eli silmälasireseptin tulkinta voi olla ensimmäisellä kerralla hankalaa. Lue, mitä termit ja merkinnät tarkoittavat.

Lue lisää
Silmälasien ostajan opas

Silmälasien ostajan opas


Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme vinkit, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit.

Lue lisää
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa

Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa


Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.

Lue lisää