Kaihileikkaus

Kaihileikkaus

Silmäaseman silmäsairaaloissa kaihi hoidetaan päiväkirurgisella leikkauksella, jossa silmän oma samentunut linssi korvataan joko yksi- tai monitehoisella keinolinssillä. Olet tervetullut Silmäaseman kaihileikkaukseen joko yksityisenä potilaana tai julkisen terveydenhuollon palvelusetelillä.

Varaa aika

MAKSUTTOMAAN KAIHINEUVONTAAN

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Toimenpide , Hinta , Kaihineuvonta , 0 € , Esitutkimus erikoislinssivalintojen yhteydessä , 200 € , Kaihileikkaus (omavastuuhinta) , 1 095 - 1 495 €/ silmä , Kaihileikkaus HUS-palvelusetelillä , 106,10 € , Jälkitarkastus , alk. 80 € , Toimistomaksu , 18 € , Kanta -maksu , 1,50 €

Varaa maksuton kaihineuvonta:

p. 010 190 200 (mpm/pvm)


Nyt kaikissa silmäsairaaloissamme tehtävät yksityiset kaihileikkaukset kerryttävät myös Bonusta. Bonusostos kirjataan molempien silmien kaihileikkauksen hinnasta 1 000 euroon asti. Lue lisää Bonuksesta.

5 syytä mennä kaihileikkaukseen

5 syytä mennä kaihileikkaukseen


Kaihia ei voi ehkäistä, mutta sen oireiden kanssa ei tarvitse elää. Lue alta viisi syytä, miksi kaihileikkaukseen kannattaa hakeutua heti, kun näkö alkaa heikentyä ja maailma näyttää sumealta.

Lue lisää
Kaihi eli harmaakaihi

Kaihi eli harmaakaihi


Kaihi tai harmaakaihi tarkoittaa silmän linssin ikääntymisestä johtuvaa samentumista. Se tulee jossakin elämänvaiheessa kaikille, aivan kuten harmaat hiuksetkin.

Lue lisää
Kaihin eteneminen: lahtelainen Marja ei halunnut jäädä kypsyttämään kaihia

Kaihin eteneminen: lahtelainen Marja ei halunnut jäädä kypsyttämään kaihia


Kaihin kypsyttäminen on virheellinen käsitys, jonka mukaan kaihin voisi hoitaa tehokkaasti vasta sen edettyä riittävän pitkälle. Kaihin eteneminen kannattaa todellisuudessa pysäyttää heti alkuunsa, kuten Silmäasemalla kaihileikkauksessa käynyt eläkeläinen Marja teki.

Lue lisää
ISO 3001:2015 Sertifikaatti

Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti - lue lisää.