Tuotteet
Moniteholinssit
Moniteholinssit
Moniteholinssit

Moniteholinssit

Moniteholinssit on tarkoitettu aikuisille, jotka tarvitsevat näönkorjausta yhdelle tai useammalle etäisyydelle. Monitehoilla voit esimerkiksi lukea kirjaa, katsoa tietokoneen näyttöä, ajaa autoa ja ulkoilla vaihtelematta silmälaseista toisiin. 

Toisin kuin kaksiteholinsseissä, joissa on rajattu alue lukemista varten, moniteholinssien kolme eri näköaluetta sulautuvat saumattomasti toisiinsa. Moniteholinsseillä näet tarkasti niin lähelle kuin kauas ja myös välietäisyydelle. 

Peruslinssit vai mittatilaustyötä?

Moniteholasien käyttö on miellyttävintä ja näet parhaiten, kun linssit sopivat silmillesi, elämäntapaasi ja valitsemiisi silmälasikehyksiin. Silmäasemalta saat laadukkaat HOYA-moniteholinssit, jotka tukevat juuri sinun elämäntapaasi. 


Kun hankit moniteholinssit meiltä, saat uniikit, ainutlaatuisiin näkemisen tarpeisiin räätälöidyt linssit. Yksilöllinen HOYA iD MySelf -moniteholinssimme valmistetaan alusta alkaen juuri sinulle. Niillä näet mahdollisimman tarkasti ja miellyttävästi kaikissa tilanteissa, eikä samanlaisia ole kenelläkään muulla.


Näistä yksilölliset moniteholinssit syntyvät:

  • Näkemisen tarpeiden kartoitus. Lopputulokseen vaikuttavat paitsi silmälasiesi voimakkuudet myös työsi, vapaa-ajan harrastuksesi ja lukemistottumuksesi: luetko useimmin tietokoneen ruudulta, tabletilta, puhelimelta vai kirjaa tai sanomalehteä. Entä vietätkö enemmän aikaa ulkona vai sisällä? 
  • Näöntarkastus tarvittaessa, jos sinulla ei vielä ole optikon silmälasireseptiä.
  • Kehysten valinta. Moniteholinssien suunnittelussa huomioidaan kehysaukon koko sekä kehysten kaarevuus, istuvuus kasvoilla ja etäisyys silmistä.
  • Henkilökohtainen näköprofiili, jonka pohjalta linssit valmistetaan mittatilaustyönä. 
  • Linssien viimeistely eli pinnoitteet ja muut lisäominaisuudet.


Moniteholinssit sopivat monenlaisiin kehyksiin

Moniteholinssit sopivat nykyään useimpiin silmälasikehyksiin. Tämän päivän moniteholinssit ovat niin edistyksellisiä, ettei kehysten muodolla ja koolla ole merkitystä. Kaikki kehykset aina retrohenkisistä pyöreisiin ja kehyksettömiin malleihin toimivat moniteholinssien kanssa – vain oma makusi ja mielikuvituksesi on rajana. Ainoastaan todella matalissa kehyksissä saattaa joissakin tapauksissa olla liian vähän tilaa kaikille kolmelle näköalueelle. Asiantuntijamme auttaa sinua löytämään mieleisesi monitehosilmälasit. 


Moniteholinsseihin tottuminen on yksilöllistä

Näkeminen ensimmäisillä moniteholaseilla saattaa tuntua alkuun epätarkalta ja ympäröivä maailma keinuvalta. Moniteholinssien käyttö on hyvä aloittaa heti, kun ikänäkö alkaa vaikeuttaa lukemista. Aivot tottuvat uusiin linsseihin helpommin, kun näköalueiden väliset muutokset ovat pienempiä. 


Myös vanhojen silmälasien jättäminen pois mahdollisimman nopeasti auttaa sopeutumaan moniteholinsseihin. Siinä vaiheessa, kun uudet linssit tuntuvat hyvältä, voit vaihdella vapaasti uusien ja vanhojen välillä. 


Tervetuloa lähimmälle Silmäasemalle, jos sinulla on mitä tahansa ongelmia moniteholinssien käytössä tai niihin totuttelussa. Asiantuntijamme ovat mielellään avuksi. Lue myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin moniteholinsseistä.

Moniteholinssien hinta
Moniteholinssien hinta

Moniteholinssien valinta Silmäasemalla alkaa aina näkemisen tarpeidesi kartoituksesta. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua löytämään linssit, joka sopivat juuri sinun silmillesi, elämäntyyliisi ja budjettiisi. Lue lisää laadukkaista HOYA-moniteholinsseistämme.

Linssit
Linssit
Hinta/pari
Uniikki
Uniikki
1349 € tai 117 €/kk
Toimiva
Toimiva
1149 € tai 101 €/kk
Aktiivinen
Aktiivinen
949 € tai 84 €/kk
Varma
Varma
649 € tai 59 €/kk
Taloudellinen
Taloudellinen
399 € tai 38 €/kk
Perus
Perus
149 € tai 17 €/kk
Lisäominaisuudet linsseihin
Lisäominaisuudet linsseihin
50 € /ominaisuus
Silmälasiturva
Silmälasiturva
59 €
Juuri sinulle sopivat moniteholinssit
Juuri sinulle sopivat moniteholinssit

HOYA-silmälasilinssit ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita.

Aloita varaamalla aika optikon näöntutkimukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Monitehot vai yksitehot?
Yksitehot vai monitehot on ensimmäisiä kysymyksiä siinä vaiheessa, kun valitset sopivia silmälaseja tai piilolinssejä. Hyvillä moniteholaseilla voi korjata niin kauko- ja lähinäön kuin hajataittoa ja karsastusta. Ne ovat paras valinta mukavuudenhaluiselle silmälasien käyttäjälle, joka haluaa nähdä yksillä laseilla portaattomasti kaikille etäisyyksille.
Linssien ostajan opas
Linssien ostajan opas
Omaa tyyliä ilmentävät kehykset ovat tärkeä osa uusia silmälaseja, mutta näkemisen laatuun vaikuttavat kaikkein eniten linssien monenlaiset ominaisuudet. Linssien ostajan oppaasta löydät tärkeimmät tiedot linssityypeistä sekä linssien pinnoitteista, lisäominaisuuksista, materiaaleista, hinnasta, valmistuksesta ja huollosta.
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit