Silmälasit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Varaa aika näöntutkimukseen
OPTIKOLLE
tai
SILMÄLÄÄKÄRILLE

Aktiiviseen elämään täydelliset linssit

Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.

Uusien valmistusteknologioiden ansiosta voidaan kehittää linssejä esimerkiksi näyttöpäätteellä työskentelyyn tai autoiluun. Digitaalinen hiontatekniikka parantaa kontrastia ja vähentää keinuttavuutta, mikä tekee käyttökokemuksesta miellyttävän. Eri tilanteita varten voi olla myös järkevää hankkia useammat lasit, jotta näet mahdollisimman hyvin kaikissa tilanteissa ja etäisyyksillä.


Silmälasien yksilöinti juuri sinun tarpeisiin perustuvalla monitehoisella MySelf-linssillä voi parantaa elämänlaatua merkittävästi. Kun linssien ominaisuudet vastaavat henkilökohtaisia tarpeitasi, näet hyvin ja tarkasti ja käyttöön tottuminen on nopeaa ja helppoa. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan juuri sinun elämäntyyliäsi ja aktiivista arkeasi tukevat linssit.

Digityöläinen


Digityöläinen

Monitehoisessa LifeStyle 4 Indoor -linssissä on painotus lähelle, ja sen hionta parantaa kontrastinäköä. Saman kokoelman painotukseton Urban-linssi sopii monipuoliseen peruskäyttöön. Räätälöitävä LifeStyle 4i -linssi takaa täydellisen istuvuuden ja optiikka voidaan hienosäätää entistäkin tarkemman näönkorjauksen saavuttamiseksi yksilöllisillä lisämitoilla.


Yksitehoinen Sync III -linssi on kehitetty vähentämään ja ehkäisemään digilaitteiden aiheuttamaa silmien rasitusta. Siinä on jokapäiväiseen käyttöön sopiva kaukovoimakkuus ja linssin alareunassa lähikatselua tukeva tehoalue. Voit valita kolmesta lähituen vahvuudesta näöllesi sopivimman. Sync III -linssistä on myös saatavilla yksilöllisillä lisämitoilla räätälöitävä Sync III i-versio.


Digitaalisten laitteiden käyttämiseen sopivien linssien katselualueet on optimoitu näyttöpäätteitä useita tunteja päivässä käyttäville. Oikeanlaisten linssien hankkimiseen kannattaa panostaa, jotta voit minimoida ruudun katsomisen haitat.

Liikkujan linssit


Liikkuja

Jos liikut aktiivisesti tai teet esimerkiksi ulkotyötä, ovat monitehoisista linsseistä LifeStyle 4 Outdoor- tai Urban-linssit juuri sinulle sopivat. Outdoor-linssi sopii ulkoiluun, sillä laaja kaukoalue tekee sivuille ja kauas katsomisesta mahdollisimman vaivatonta. Urban on mainio yleislinssi. Monipuolisessa liikkeessä käytettäviltä linsseiltä vaaditaan erityistä mukavuutta. Näillä linsseillä näkeminen tuntuu luonnolliselta ja helpolta, ja niihin tottuu nopeasti.


Lifestyle-linssistä on myös saatavilla yksilöllisillä lisämitoilla räätälöitävä 4i-versio. Mittojen mukaan optimoidut linssit ovat entistäkin mukavammat vauhdikkaassa käytössä.


Yksitehoinen Nulux Identity V+ -teräväpiirtolinssi takaa, että näet tarkasti ja vaivattomasti. Yksilöinnin ja teknologian ansioista linssien optiikka on hyvin terävä myös reuna-alueilla. Keveys ja ohuus tekevät linssistä erinomaisen liikkumiseen.

Autoilijan linssit


Autoilija

Autoiluun suunnitellut EnRoute-linssit auttavat näkemään liikenteessä vaivattomammin ja tarkemmin kuin perinteisillä linsseillä. EnRoute-linssien valmistuksessa huomioidaan ajamisessa tarvittavat katselusuunnat silmien liikeratojen mukaisesti. Linssit voidaan yksilöidä mittojesi mukaan, jolloin näet kojelaudan entistä terävämmin ja pystyt suuntaamaan katseen sivuille ilman häiriöitä. Lisäksi linsseissä on ajamiseen suunniteltu pinnoite ja sisäänrakennettu suodatin, joka vähentää vastaantulevien autojen valoista johtuvaa häikäisyä.


Paljon ajaville suosittelemme EnRoute Pro -linssiin saatavaa lisäsuodatinta, joka parantaa kontrastin hahmottamista sateisissa, sumuisissa ja hämärissä olosuhteissa.

Kaikki tämän artikkelin linssit ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita.

Aloita varaamalla aika optikon näöntutkimukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Ajonäkö - näin varmistat, että näet tarpeeksi hyvin ajaessasi
Ajonäkö - näin varmistat, että näet tarpeeksi hyvin ajaessasi
Hyvä ajonäkö ja toiminnallinen näkökyky ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle autoilijalle. Erilaiset olosuhteet, kuten kirkas sää, pimeät illat tai huono ajokeli, luovat oman haasteensa liikenteessä.
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit