Silmälasit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Varaa aika optikolle tai silmälääkärille
VARAA AIKA

Aktiiviseen elämään täydelliset linssit

Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.

Uusien valmistusteknologioiden ansiosta voidaan kehittää linssejä esimerkiksi näyttöpäätteellä työskentelyyn tai autoiluun. Digitaalinen hiontatekniikka parantaa kontrastia ja vähentää keinuttavuutta, mikä tekee käyttökokemuksesta miellyttävän. Eri tilanteita varten voi olla myös järkevää hankkia useammat lasit, jotta näet mahdollisimman hyvin kaikissa tilanteissa ja etäisyyksillä.


Silmälasien yksilöinti juuri sinun tarpeisiin perustuvalla monitehoisella MySelf-linssillä voi parantaa elämänlaatua merkittävästi. Kun linssien ominaisuudet vastaavat henkilökohtaisia tarpeitasi, näet hyvin ja tarkasti ja käyttöön tottuminen on nopeaa ja helppoa. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan juuri sinun elämäntyyliäsi ja aktiivista arkeasi tukevat linssit.

Kaikki tämän artikkelin linssit ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita.

Varaa aika optikolle
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Ajonäkö - näin varmistat, että näet tarpeeksi hyvin ajaessasi
Ajonäkö - näin varmistat, että näet tarpeeksi hyvin ajaessasi
Hyvä ajonäkö ja toiminnallinen näkökyky ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle autoilijalle. Erilaiset olosuhteet, kuten kirkas sää, pimeät illat tai huono ajokeli, luovat oman haasteensa liikenteessä.
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit