Silmäleikkaukset
Taittovirheet
Taittovirheet
Taittovirheet
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Taittovirheet

Näkemisen ongelmat kuten liki- ja kaukonäkö sekä hajataitteisuus voidaan korjata laserleikkauksella ja muilla taittovirheleikkauksilla. Nämä toimenpiteet ovat sekä nopeita että turvallisia.


Kenelle taittovirheleikkaus sopii?

Taittovirheleikkaus sopii todennäköisesti sinulle, jos olet vähintään 18-vuotias ja perusterve, et ole raskaana etkä imetä, eikä sinulla ole todettu silmäsairauksia. Tule keskustelemaan leikkaukseen liittyvistä asioista maksuttomaan leikkauskartoitukseen. Leikkauksen sopivuus määritellään maksullisessa esitutkimuksessa.Laserleikkaus muuttaa koko elämän

Leikkauksen jälkeen näet arjen ilot omin silmin, ilman silmälaseja tai piilolinssejä. Vasta lähilaseille saattaa tulla tarvetta myöhemmällä iällä.

Laserleikkauksella korjataan tavallisesti:

  • Likitaitteisuutta -0.5 – -12.0 (jos et näe kauas)
  • Kaukotaitteisuutta +1.0 – +3.0 (jos et näe lähelle)
  • Hajataitteisuutta (jos näet epätarkasti etäisyydestä ja olosuhteista riippumatta) -0.5 – -5.0.)

*Leikkauksen sopivuus voidaan arvioida yksilöllisesti suuremmillekin voimakkuuksille.

Mikä taittovirheleikkaus minulle?
Mikä taittovirheleikkaus minulle?
Usein kysyttyjä kysymyksiä laserleikkauksesta
Usein kysyttyjä kysymyksiä laserleikkauksesta

Näkemisen vapautta laserleikkauksella

Katso alta olevalla videolta Silmähoitajamme Elinan tunnelmia muun muassa siitä, kuin hän yllättyy yhä nähdessään aamulla herätyskellonsa tarkasti. Laserleikkauksen jälkeen näet arkielämän ilot omin silmin. Se on todellista näkemisen vapautta.

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia
Yrittäjä ja muotibloggaaja Sofia Ruutu koki silmälasien rajoittavan pukeutumisensa luovuutta. Silmien laserleikkauksen ansiosta hänellä on nyt vapaus tyylitellä aurinkolaseilla, jotka ovat yhdet hänen lempiasusteistaan.
Silmäleikkauksen pelko on normaalia mutta riskit hyvin pieniä
Silmätautien erikoislääkäri ja dosentti Antti Viljanen kohtaa silmäleikkausta pelkääviä asiakkaita työssään päivittäin. Kysyimme häneltä, mikä silmäleikkauksessa useimmin pelottaa ja miten hän rauhoittelee riskeistä huolestuneita.
Silmien laserleikkaus kokemuksia: tubettaja Jaakko Parkkali ilahtui päästessään leikkaukseen nopeasti
Lahtelainen Jaakko Parkkali on suosittu YouTube-tähti, jolla on yli 170 000 seuraajaa. Parkkali halusi eroon silmälasien aiheuttamasta riesasta ja hakeutui Silmäasemalle silmien laserleikkaukseen. Nyt hän nauttii helpommasta arjesta ja ihmettelee, miksei mennyt toimenpiteeseen jo aiemmin.
Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun
Silmien laserleikkaus tekee liikunnasta monin verroin huolettomampaa. Ammattiurheilijat kuten Leijona-kiekkoilija Mikko Lehtonen tietävät, miten haastavaa liikunta voi olla silmälasien ja piilolinssien käyttäjälle. Myös vapaa-ajan liikkujan nautinto kärsii, kun silmälasit ovat tiellä tai piilolinssit ärsyttävät silmiä.
Näytä kaikki artikkelit