Palvelut
Maksuton leikkauskartoitus
Maksuton leikkauskartoitus
Maksuton leikkauskartoitus
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Maksuton leikkauskartoitus

Maksuttomassa leikkauskartoituksessa pääset keskustelemaan silmäleikkauksista asiantuntijamme kanssa. Kartoitus ei velvoita sinua mihinkään.

Jos harkitset kaihileikkausta, linssileikkausta, laserleikkausta tai silmäluomileikkausta, olet tervetullut meille maksuttomaan leikkauskartoitukseen. Silmäaseman leikkauskartoituksessa käyt läpi asiantuntijamme kanssa, miten tällä hetkellä näet ja miten toivoisit näkeväsi. Keskustelun pohjalta mietimme, mikä leikkaus voisi parhaiten sopia sinulle. 

Voit kysyä meiltä leikkaustekniikoista ja -vaihtoehdoista, leikkauksen kulusta, hinnoista, rahoituksesta, hyödyistä ja riskeistä tai mikä ikinä sinua leikkauksessa mietityttää. Keskusteluun kannattaa varata aikaa 15-30 minuuttia. 

Leikkauskartoitus ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. Jos päädyt siihen tulokseen, ettei silmäleikkaus ole sinulle, autamme mielellämme sinua näkemään hyvin jollakin muulla tavalla.

Teemme leikkauskartoituksia sekä Silmäaseman myymälöissä että puhelimitse. Jos varaat puhelinajan, asiantuntijamme soittaa sinulle sovitulla hetkellä.*


Varaa aika Silmäaseman leikkauskartoitukseen verkosta tai puhelimitse numerosta 010 190 200 (mpm/pvm)

* Puhelinajan voit varata mille tahansa paikkakunnalle.

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Seuraavana askeleena esitutkimus
Silmäleikkauksen lopullinen sopivuus sinulle ja silmillesi tarkistetaan silmälääkärin ja -hoitajan esitutkimuksessa. Esitutkimuksessa tehdään myös näöntutkimus ja silmätutkimukset, jotka eivät sisälly maksuttomaan leikkauskartoitukseen. Jos olet leikkauskartoituksen jälkeen valmis ottamaan seuraavan askeleen, varaa aika esitutkimukseen.
Silmäleikkauksen esitutkimus