Miten voimme tehdä silmistäsi maailman onnellisimmat?


Olisiko aika tarkistaa näkösi, huolestuttaako jokin silmiesi voinnissa tai tarvitsetko uudet silmälasit, piilolinssit tai aurinkolasit? Haluaisitko eroon silmälaseista tai kaihista? Mitä ikinä silmäsi tarvitsevat, saat sen meiltä.


Tarjoamme ainoana Suomessa kaikki optikon ja silmälääkärin palvelut, silmätutkimukset, silmäleikkaukset ja muut toimenpiteet sekä työnäkemisen palvelut maanlaajuisesti. Onnellisten silmien asiantuntijoillamme on aina aikaa silmillesi. Lue lisää palveluistamme alta.

Optikon palvelut
Varaa aika optikolle, jos haluat tarkistuttaa näkösi tai hankkia uudet silmälasit tai piilolinssit. Optikko auttaa sinua valitsemaan silmillesi sopivat kehykset ja linssit ja ohjaa sinut tarvittaessa eteenpäin silmälääkärin vastaanotolle.
Optikon palvelut
Silmälääkärin palvelut
Varaa aika silmälääkärille, jos jokin silmiesi voinnissa mietityttää sinua. Silmälääkäri tekee myös näöntarkastukset alle 8-vuotiaille ja niille, joilla on todettu silmäsairaus tai jotka ovat käyneet silmäleikkauksessa.
Silmälääkärin palvelut
Silmäleikkaukset
Silmäasemalla pääset silmäleikkaukseen jonottamatta, omien aikataulujesi mukaan. Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen, jos harkitset laserleikkausta, linssileikkausta, kaihileikkausta, ICL-leikkausta tai silmäluomileikkausta.
Silmäleikkaukset Silmäasema
Silmätutkimukset
Jos silmiäsi on syytä tarkastella lähemmin, silmälääkäri kirjoittaa sinulle lähetteen silmätutkimuksiin. Lähetteen saatuasi voit varata tutkimusajan lähimmän silmäsairaalan laboratorioon. Silmätutkimuksia tehdään myös osassa myymälöistämme.
Silmän tutkimuspalvelut
Yrityspalvelut
Työnäkemisen asiantuntijamme palvelevat yrityksiä ympäri Suomea. Näöntarkastusten lisäksi yrityspalvelumme tarjoaa apua silmien työergonomiaan sekä erityistyölasien ja suojalasien hankintaan.
Työäköpalvelut