Palvelut
Kaikki, mitä onnelliset silmät tarvitsevat
Silmäasema palvelut
Silmäasema palvelut

Miten voimme tehdä silmistäsi maailman onnellisimmat?


Autamme sinua näkemään enemmän, kokemaan enemmän, rakastamaan elämääsi enemmän. Onnelliset silmät saavat aikaan hyvinvointia, rohkeutta ja itsevarmuutta. Unelmia ja mahdollisuuksia. Näön hoito on elämänlaatua, terveyttä ja estetiikkaa. Me Silmäasemalla näemme kokonaiskuvan.

Se tarkoittaa juuri oikeaa ammattilaista ja hoitoa, juuri silloin kun sitä tarvitaan. Se on tietoa, taitoa ja jatkuvasti kertyvää kokemusta. Esteettistä silmää ja vakaata kättä, sekä hiottuja rutiineja ja tahtoa kehittää uutta. Ammattiylpeyttä, empatiaa ja kotimaista erikoisosaamista. Se on lähes 150 optikkoliikettä, 300 optikkoa, 18 silmäsairaalaa ja yli 300 lääkäriä ja muuta näkemisen ammattilaista ympäri maan – se on Silmäaseman ainutlaatuinen kasvutarina.  

Me näemme myös yksilöä kauemmas. Tiedämme, kuinka suomalaisten silmät voivat. Kohtaamme yli puoli miljoonaa asiakasta vuosittain ja hoidamme merkittävän osan julkisen terveydenhoidon silmäleikkauspotilaista. 

Vastuumme on pitää huolta suomalaisten silmistä — tehdään niistä maailman onnellisimmat.

Optikon palvelut
Varaa aika optikolle, jos haluat tarkistuttaa näkösi tai hankkia uudet silmälasit tai piilolinssit. Optikko auttaa sinua valitsemaan silmillesi sopivat kehykset ja linssit ja ohjaa sinut tarvittaessa eteenpäin silmälääkärin vastaanotolle.
Optikon palvelut
Silmälääkärin palvelut
Varaa aika silmälääkärille, jos jokin silmiesi voinnissa mietityttää sinua. Silmälääkäri tekee myös näöntarkastukset alle 8-vuotiaille ja niille, joilla on todettu silmäsairaus tai jotka ovat käyneet silmäleikkauksessa.
Silmälääkärin palvelut
Silmäleikkaukset
Silmäasemalla pääset silmäleikkaukseen jonottamatta, omien aikataulujesi mukaan. Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen, jos harkitset laserleikkausta, linssileikkausta, kaihileikkausta, ICL-leikkausta tai silmäluomileikkausta.
Silmäleikkaukset Silmäasema
Silmätutkimukset
Jos silmiäsi on syytä tarkastella lähemmin, silmälääkäri kirjoittaa sinulle lähetteen silmätutkimuksiin. Lähetteen saatuasi voit varata tutkimusajan lähimmän silmäsairaalan laboratorioon. Silmätutkimuksia tehdään myös osassa myymälöistämme.
Silmän tutkimuspalvelut
Yrityspalvelut
Työnäkemisen asiantuntijamme palvelevat yrityksiä ympäri Suomea. Näöntarkastusten lisäksi yrityspalvelumme tarjoaa apua silmien työergonomiaan sekä erityistyölasien ja suojalasien hankintaan.
Työäköpalvelut
Julkiset silmäterveyspalvelut
Toimimme hyvinvointialueiden yhteistyökumppanina useilla paikkakunnilla ja järjestämme silmätautien erikoissairaanhoidon julkisia palveluita lähipalveluina.
Julkiset silmäterveyspalvelut
Varaa aika näkemisen asiantuntijalle
VARAA AIKA