Linssit
Meillä jokaisella on yksilölliset näkemisen tarpeet, joita oikein valitut linssit tukevat. Tarpeisiisi räätälöidyillä linsseillä näet elämäsi tärkeimmät hetket tarkasti ja kirkkaasti.
TUTUSTU LINSSEIHIN
TUTUSTU LINSSEIHIN

Linssit

Silmäasemalla panostamme laadukkaimpiin linsseihin, sillä haluamme auttaa sinua näkemään aina mahdollisimman hyvin. Yksilölliset ja uusinta teknologiaa hyödyntävät HOYA-silmälasilinssit ovat kestävä investointi parempaan elämänlaatuun. 

Räätälöityjä ratkaisuja ainutlaatuisille silmille

Linssien valinta Silmäasemalla alkaa aina näkemisen tarpeidesi kartoituksesta. Kokeneet asiantuntijamme räätälöivät sinulle linssiratkaisun, joka sopii juuri sinun silmillesi, elämäntyyliisi ja budjettiisi. Meiltä saat korkealaatuiset HOYA:n linssit esimerkiksi digityöhön, ulkoiluun ja autoiluun. 

HOYA-silmälasilinssit ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita.

Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Linssien ostajan opas
Omaa tyyliä ilmentävät kehykset ovat tärkeä osa uusia silmälaseja, mutta näkemisen laatuun vaikuttavat kaikkein eniten linssien monenlaiset ominaisuudet. Linssien ostajan oppaasta löydät tärkeimmät tiedot linssityypeistä sekä linssien pinnoitteista, lisäominaisuuksista, materiaaleista, hinnasta, valmistuksesta ja huollosta.
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.
Monitehot vai yksitehot
Monitehot vai yksitehot
Yksitehot vai monitehot on ensimmäisiä kysymyksiä siinä vaiheessa, kun valitset sopivia silmälaseja tai piilolinssejä. Hyvillä moniteholaseilla voi korjata niin kauko- ja lähinäön kuin hajataittoa ja karsastusta. Ne ovat paras valinta mukavuudenhaluiselle silmälasien käyttäjälle, joka haluaa nähdä yksillä laseilla portaattomasti kaikille etäisyyksille.
Viimeistele silmälasit sinivalosuojalla ja muilla lisäominaisuuksilla
Viimeistele silmälasit sinivalosuojalla ja muilla lisäominaisuuksilla
Sinivalosuoja, UV-pinnoite, prismakalvo… linssien erikoisominaisuudet saavat helposti silmälasien hankkijan pään pyörälle. Sopiva viimeistely löytyy kuitenkin käden käänteessä, kun kerrot optikolle omista päivittäisistä näkemisen tarpeistasi.
Katso kaikki artikkelit