Tuotteet
Erikoislinssit
Erikoislinssit
Erikoislinssit

Erikoislinsseistä löytyy apua kaikkiin käyttötarkoituksiin

Koska näkeminen ja silmät ovat aina yksilöllisiä, ei kaikkia näköongelmia voida korjata tavallisilla silmälasilinsseillä. Meiltä löydät linssejä kaikkiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi jotkut silmäsairaudet, isot ja harvinaisemmat voimakkuudet, silmien asentovirheet, valonarkuus, migreeni, poikkeukselliset työskentelyolosuhteet ja harrastukset jne. vaativat linsseiltä erikoisominaisuuksia. Silmäasema toimittaa linssejä ja muita optisia apuvälineitä myös erikoistarpeisiin.

Löydät valikoimastamme mm. seuraavat erikoislinssit:

  • Autoiluun suunnitellut linssit
  • Suodatinlinssejä lääketieteellisen diagnoosin mukaan
  • Kontrastilinssit
  • Peittohoitoon tarkoitetut linssit
  • Erilaisilla segmenteillä tehdyt kaksitehot
  • Kolmitehot
  • Isot voimakkuudet sekä prismat
  • Erilaisiin harrastuksiin räätälöidyt linssit
  • Uima- ja sukelluslasit voimakkuuksilla

Tutustu linssien ostajan oppaaseen.


Asiantuntijamme auttaa

Jos sinulla tarvetta erikoislinsseille tai erilaisille näkemisen apuvälineille kannattaa kääntyä osaavan myymälähenkilökuntamme puoleen. Saat asiantuntijoiltamme lisää tietoa omaan tarpeeseesi sopivasta ratkaisusta.

Katso lähin toimipaikka

Aloita varaamalla aika optikon näöntutkimukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Linssien ostajan opas
Omaa tyyliä ilmentävät kehykset ovat tärkeä osa uusia silmälaseja, mutta näkemisen laatuun vaikuttavat kaikkein eniten linssien monenlaiset ominaisuudet. Linssien ostajan oppaasta löydät tärkeimmät tiedot linssityypeistä sekä linssien pinnoitteista, lisäominaisuuksista, materiaaleista, hinnasta, valmistuksesta ja huollosta.
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.
Monitehot vai yksitehot
Monitehot vai yksitehot
Yksitehot vai monitehot on ensimmäisiä kysymyksiä siinä vaiheessa, kun valitset sopivia silmälaseja tai piilolinssejä. Hyvillä moniteholaseilla voi korjata niin kauko- ja lähinäön kuin hajataittoa ja karsastusta. Ne ovat paras valinta mukavuudenhaluiselle silmälasien käyttäjälle, joka haluaa nähdä yksillä laseilla portaattomasti kaikille etäisyyksille.
Viimeistele silmälasit sinivalosuojalla, UV-pinnoitteella ja muilla lisäominaisuuksilla
Viimeistele silmälasit sinivalosuojalla, UV-pinnoitteella ja muilla lisäominaisuuksilla
Sinivalosuoja, UV-pinnoite, prismakalvo… linssien erikoisominaisuudet saavat helposti silmälasien hankkijan pään pyörälle. Sopiva viimeistely löytyy kuitenkin käden käänteessä, kun kerrot optikolle omista päivittäisistä näkemisen tarpeistasi.
Katso kaikki artikkelit