Linssileikkaus

Linssileikkaus

Linssileikkaus eli ikänäköleikkaus Silmäasemalla sopii erityisesti sinulle, joka olet yli 45-vuotias ja haluat eroon silmälaseista. Linssileikkauksella voidaan korvata lukulasit, kaukolasit tai moniteholasit ja poistaa hajataitto. Se antaa sinulle vapauden valita itse, miten näet.

Varaa aika

LINSSILEIKKAUKSEN MAKSUTTOMAAN

HOITOARVIOON

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Toimenpide , Hinta , Hoitoarvio , 0 € , Esitutkimus (sis. optikon- ja silmälääkärin tutkimukset) , 200 € , Linssileikkaus 1-teho , 1 795 - 1 950 € / silmä , Linssileikkaus moniteho , 2 795 € / silmä , Jälkitarkastus (sis. 1-2 jälkitarkastusta 6 kk sisällä leikkauksesta) , 160 € , Toimistomaksu , 18 € , Kanta -maksu , 1,50 €

Nyt Bonusta silmäleikkauksista!


S-Etukortilla saat Bonusta Silmäaseman silmäleikkauksista rajoitetun ajan: 27.9.–31.12.2021. Lue lisää >

5 syytä mennä linssileikkaukseen

5 syytä mennä linssileikkaukseen


Haluaisitko pysäyttää ikänäön etenemisen? Oletko kyllästynyt pelaamaan kauko- ja lukulasien kanssa? Syitä mennä linssileikkaukseen ei tarvitse kauan hakea. Silmäaseman linssileikkaus ratkaisee monta silmien ikääntymiseen liittyvää ongelmaa.

Lue lisää
Tuttujen hyvät linssileikkaus kokemukset innostivat Kimmon korjaamaan näkönsä

Tuttujen hyvät linssileikkaus kokemukset innostivat Kimmon korjaamaan näkönsä


Kimmo Ollikaisella oli aiemmin käytössä sekä kauko- että lähilasit, sillä monitehojen käyttö tuntui hankalalta. Linssileikkauksen jälkeen työ sähkömiehenä ja rakas metsästysharrastus sujuvat ilman lasien kanniskelua ja vaihtamista.

Lue lisää
Eroon ikänäöstä linssileikkauksella

Eroon ikänäöstä linssileikkauksella


Linssileikkauksessa silmän oma ikääntynyt linssi korvataan keinotekoisella yksi- tai moniteholinssillä. Linssileikkauksella voidaan korvata lukulasit, kaukolasit tai moniteholasit ja poistaa hajataitto.

Lue lisää