Ikänäkö kannattaa korjata

Ikänäkö kannattaa korjata: näin silmän linssileikkaus parantaa elämänlaatua  

Huonon näön vaikutuksen elämänlaatuun huomaa usein vasta silloin, kun silmät on jo korjattu. Juuri näin kävi 50-vuotiaalle Nana Hjeltille, jolle tehtiin Silmäaseman linssileikkaus moniteholinssillä. Lue alta, millaisissa arjen tilanteissa Nana iloitsee linssileikkauksestaan eniten. 

Varaa aika

MAKSUTTOMAAN LINSSILEIKKAUKSEN HOITOARVIOON

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Linssileikkaus eli ikänäköleikkaus

Uusi elämä maistuu linssileikkauksen ja maalle muuton jälkeen


Puolitoista vuotta sitten digimarkkinoija Nana Hjelt päätti hypätä tuntemattomaan ja jätti kaupunkielämän kiireet taakseen. Koti Helsingin keskustassa vaihtui omaan alpakkatilaan Somerolla. Pian edessä oli toinenkin elämänmuutos, kun Nanan ikänäkö ja kaukonäkö korjattiin linssileikkauksella.

Lue lisää
Linssileikkauksen jälkeen

Linssileikkauksen jälkeen Nana näkee saaliin tarkasti


Digimarkkinoija Nana Hjelt, 51, muutti Helsingistä Somerolle puolitoista vuotta sitten. Kaupunkiasunto vaihtui omaan alpakkatilaan, ja samalla aukesi mahdollisuus aloittaa uusi harrastus. Mieli teki metsälle, mutta ikänäöstä kärsivä Nana ei nähnyt kunnolla ampua.

Lue lisää
5 syytä mennä linssileikkaukseen

5 syytä mennä linssileikkaukseen


Haluaisitko pysäyttää ikänäön etenemisen? Oletko kyllästynyt pelaamaan kauko- ja lukulasien kanssa? Syitä mennä linssileikkaukseen ei tarvitse kauan hakea. Silmäaseman linssileikkaus ratkaisee monta silmien ikääntymiseen liittyvää ongelmaa.

Lue lisää