Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Ikänäkö kannattaa korjata: näin silmän linssileikkaus parantaa elämänlaatua  

Huonon näön vaikutuksen elämänlaatuun huomaa usein vasta silloin, kun silmät on jo korjattu. Juuri näin kävi 50-vuotiaalle Nana Hjeltille, jolle tehtiin Silmäaseman linssileikkaus moniteholinssillä. Lue alta, millaisissa arjen tilanteissa Nana iloitsee linssileikkauksestaan eniten. 

“Tajusin vasta silmän linssileikkauksen jälkeen kaikki sen hyvät puolet. Nyt vain harmittaa vietävästi, että odotin niin kauan”, toteaa verkkokaupan ammattilainen Nana Hjelt. Hän kärsi huonosta lähi- ja kaukonäöstä 10 vuotta ennen kuin sai selville, että myös ikänäkö voidaan korjata linssileikkauksella Silmäasemalla. 


Linssileikkauksen jälkeen tunnistaa taas ystävät kadulla

Ennen silmäleikkausta Nana ei erottanut kauppojen kylttejä, bussien numeroita eikä vastaantulevia tuttuja. Linssileikkauksessa Nanan silmiin asennettiin moniteholinssit, eikä hän ole sen koommin tarvinnut silmälaseja nähdäkseen lähelle tai kauas. 


“Aiemmin ystävät pitivät minua ylpeänä, kun en tervehtinyt heitä kadulla. Kyse oli kuitenkin vain siitä, etten nähnyt, ketä he olivat. Tullessani linssileikkauksen jälkitarkastuksesta tunnistin kaksi kaveriani ennen kuin he tunnistivat minut!”, Nana hehkuttaa. 


Linssileikkaus moniteholinssillä teki päätetyöstä helpompaa

Linssileikkauksesta toipuminen oli niin nopeaa, että Nana palasi jo samalla viikolla digimarkkinoijan työhönsä. Jopa 10 tunnin päivittäinen päätetyöskentely oli pitkään aiheuttanut hänelle päänsärkyjä, ja ikänäkö oli vaikeuttanut viestien lukemista. Näön korjaamisen jälkeen kaikki oli toisin.


“Silmät joutuivat tekemään kovasti töitä, kun tihrustin näyttöä kasvot millin päässä ruudusta. Teams-palavereissa en pitänyt koskaan kameraa päällä, koska muut osallistujat olisivat nähneet vain sieraimeni. Nyt en enää tarvitse edes suurennettua näkymää kännykässä”, Nana luettelee.


Silmän linssileikkaus mahdollistaa uusia kokemuksia

Puolitoista vuotta sitten, hieman ennen silmän linssileikkausta, Nana muutti Helsingin keskustasta maalle Somerolle. Siellä hän perusti oman alpakkatilan ja kiinnostui metsästysharrastuksesta. Maalaiselämä on sujunut kuin tanssi, kun silmät ovat kunnossa.


“En olisi pystynyt aloittamaan uutta harrastusta ilman linssileikkausta, koska en nähnyt metsällä saalista. Myös tarkkaa näköä vaativa eläinten hoito ja syötävien kasvien kerääminen metsästä ovat ihan erilaisia kokemuksia silmäleikkauksen jälkeen.”


Onko linssileikkaus moniteholinssillä hintansa arvoinen?

Nanalle ei tule koskaan silmän oman linssin samentumisesta johtuvaa kaihia, sillä linssileikkauksessa eli ikänäköleikkauksessa silmiin vaihdetaan keinolinssit. Hänen ei siis tarvitse myöhemmällä iällä huolehtia kaihileikkauksen hinnasta.


“Linssileikkauksen kohdalla ei kannata ajatella hintaa vaan sitä, miten valtavan paljon se helpottaa elämää. Jouduin kuitenkin ennen uusimaan silmälasit vuosittain, joten säästän linssileikkauksen hinnan takaisin parissa vuodessa. Ja kyllä siitä vähän maksaakin, ettei ole enää mitään säätöä!”, Nana vakuuttaa.

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Uusi elämä maistuu linssileikkauksen ja maalle muuton jälkeen
Puolitoista vuotta sitten digimarkkinoija Nana Hjelt päätti hypätä tuntemattomaan ja jätti kaupunkielämän kiireet taakseen. Koti Helsingin keskustassa vaihtui omaan alpakkatilaan Somerolla. Pian edessä oli toinenkin elämänmuutos, kun Nanan ikänäkö ja kaukonäkö korjattiin linssileikkauksella.
Asiakkaamme suosittelevat Silmäasemaa
Asiakkaamme suosittelevat Silmäasemaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Leikkauksessa käynyt Jyrki kertoo, mikä auttoi leikkauspelkoon
Leikkauksessa käynyt Jyrki kertoo, mikä auttoi leikkauspelkoon
Silmäleikkauksen jännittäminen on luonnollista, sillä ihminen ei ole tottunut herkkiin silmiinsä koskettavan. Jyrki Paunosen ikänäkö korjattiin linssileikkauksella Silmäasemalla. Nyt hän kertoo, mitkä linssileikkauksen riskit pelottivat ja mikä puolestaan sai pelon väistymään.
Linssileikkaus korjasi silmäkirurgin ikänäön: "Nyt voin kertoa asiakkaille omakohtaisia kokemuksia."
Linssileikkaus korjasi silmäkirurgin ikänäön: "Nyt voin kertoa asiakkaille omakohtaisia kokemuksia."
Tuhansia silmiä leikannut silmäkirurgi Torsti Sihvola kävi linssileikkauksessa omalla työpaikallaan Silmäasemalla. Linssileikkauksen jälkeen Sihvola näkee taas tarkasti lähelle ja ymmärtää entistä paremmin asiakkaiden linssileikkauskokemuksia.