Kuivasilmäisyyden hoito

Kuivasilmäisyyden hoito

Kuivasilmäisyys on suomalaisten yleisimpiä silmävaivoja. Silmät voivat tuntua kuivilta, jos kyynelnestettä ei ole riittävästi tai se ei kosteuta ja suojaa silmiä tarpeeksi. Häiritsevien oireiden syy kannattaa aina selvittää silmälääkärillä. Silmäasemalla pääset nopeasti tutkimuksiin ja saat silmillesi parhaan hoidon.

Varaa aika

OPTIKOLLE tai SILMÄLÄÄKÄRILLE

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Kuivat silmät talvella

Vaivaako kuivasilmäisyys talvella? Nämä vinkit auttavat


Suomen talven viima ja kylmyys aiheuttavat monille harmillista silmien kuivumista. Vaikka oireet ovat ikäviä, ne ovat usein ohimeneviä, ja niiden hoitaminen on suhteellisen helppoa.

Lue lisää
Kuivat silmät

Kuivat silmät ovat yleinen vaiva, joka kannattaa hoitaa ajoissa


Jos silmäsi kutiavat, punoittavat tai kirvelevät, voi syynä olla niiden kuivuminen. Moni kärsii kuivasilmäisyydestä jossakin vaiheessa elämäänsä. Kuivat silmät voivat olla ympäristön tai sairauden aiheuttama ongelma. Tehokkaita hoitotuotteita on nykyään runsaasti, ja ennaltaehkäisyssä yksi keino on ylitse muiden.


Lue lisää
Silmäoireet

Silmäoireet


Voit aina kääntyä Silmäaseman lääkärin puoleen, kun jokin silmäoire huolestuttaa sinua. Toisia silmäoireita voit tarkkailla rauhassa tai lääkitä itse, kun taas toiset vaativat nopeaa lääkärin hoitoa.

Lue lisää