Silmaluomileikkaukset

Silmäluomileikkaukset

Silmäaseman päiväkirurgisissa leikkauksissa voidaan hoitaa kaikki arkea häiritsevät silmäluomiongelmat, kuten raskaat luomet tai riippuluomet. Yläluomileikkaus antaa silmillesi tilaa nähdä paremmin ja piristää ilmettäsi. Meiltä saat apua helposti varaamalla ajan leikkaavan kirurgin vastaanotolle.

Varaa aika

MAKSUTTOMAAN LEIKKAUSARVIOON

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Toimenpide , Hinta , Leikkaavan lääkärin esitutkimus , 100 € , Leikkaus, esim. molempien silmien yläluomileikkaus  , 1170 - 1420 € , Toimistomaksu , 18 € , Kanta -maksu , 1,50 €

Nyt Bonusta silmäleikkauksista! 


S-Etukortilla saat Bonusta Silmäaseman silmäleikkauksista rajoitetun ajan: 27.9.–31.12.2021. Lue lisää >

Silmäluomileikkaus kokemuksia

Silmäluomileikkaus kokemuksia: Vaimo passitti Petrin toimenpiteeseen


Yläluomileikkaus on kaikkein yleisin Suomessa tehtävistä luomileikkauksista. Keravalainen Petri kävi Silmäasemalla leikkauksessa huhtikuussa 2019, sillä raskaat yläluomet kavensivat hänen näkökenttäänsä. Nyt Petri näkee entistä vaivattomammin.

Lue lisää
Yläluomileikkaus auttaa lippaluomeen

Yläluomileikkaus on usein kevyt toimenpide


Suomalaisten yleinen vaiva lippaluomi on useimmiten helposti korjattavissa leikkauksella. Jos raskaat silmäluomet häiritsevät elämää, lääkärin juttusille kannattaa hakeutua matalalla kynnyksellä.

Lue lisää
Laatusertifikaatti

Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti


Silmäaseman silmäsairaaloilla on ISO 9001:2015 -standardin mukainen laatusertifikaatti. Sertifikaatti tarkoittaa, että Silmäaseman silmäsairaaloissa on sitouduttu varmistamaan toiminnan korkea laatu ja pyritään jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen. Tavoitteena on mahdollisimman turvallinen hoito eli potilasturvallisuus.

Lue lisää

ASKARRUTTAAKO SILMÄLUOMILEIKKAUS?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme arvioi leikkauksen sopivuuden sinun silmillesi. Et sitoudu mihinkään ja saat tilaisuuden keskustella sinua mietityttävistä asioista. Voit myös kysyä lisää asiakaspalvelustamme chatin kautta.

SOITA

010 190 200


Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

ISO 3001:2015 Sertifikaatti

Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti - lue lisää.