Yläluomileikkaus

Yläluomileikkaus on usein kevyt toimenpide


Suomalaisten yleinen vaiva lippaluomi on useimmiten helposti korjattavissa leikkauksella. Jos raskaat silmäluomet häiritsevät elämää, lääkärin juttusille kannattaa hakeutua matalalla kynnyksellä.


Raskaat silmäluomet saavat helposti ulkonäön vaikuttamaan väsyneeltä, mutta lisäksi yläluomen venynyt iho varjostaa ja kaventaa näkökenttää. Suomalaisilla yleisin yläluomivaiva on lippaluomi. Se voi myös aiheuttaa silmien ärsytystä, ihottumaa luomipoimuissa ja päänsärkyä, kun kulmia pitää jatkuvasti nostella näkemisen helpottamiseksi.


Varaa aika

MAKSUTTOMAAN LEIKKAUSARVIOON

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Silmäluomileikkauskokemuksia

Silmäluomileikkaus kokemuksia: Vaimo passitti Petrin toimenpiteeseen


Yläluomileikkaus on kaikkein yleisin Suomessa tehtävistä luomileikkauksista. Keravalainen Petri kävi Silmäasemalla leikkauksessa huhtikuussa 2019, sillä raskaat yläluomet kavensivat hänen näkökenttäänsä. Nyt Petri näkee entistä vaivattomammin.


Lue lisää
Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti

Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti


Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty ISO 9001:2015 -standardin mukainen laatusertifikaatti. Sertifikaatti tarkoittaa, että Silmäaseman silmäsairaaloissa on sitouduttu varmistamaan toiminnan korkea laatu ja pyritään jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen.

Lue lisää
Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia

Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia


Yrittäjä ja muotibloggaaja Sofia Ruutu koki silmälasien rajoittavan pukeutumisensa luovuutta. Silmien laserleikkauksen ansiosta hänellä on nyt vapaus tyylitellä aurinkolaseilla, jotka ovat yhdet hänen lempiasusteistaan.

Lue lisää