Silmien hoitotuotteet
Silmien hoitotuotteet

Kuivan Silmän Omega 120 kpl

Kuivan Silmän Omega 120 kpl

49,00 €

*Verkkokaupan ja myymälöiden hinnat
ja tarjoukset voivat poiketa toisistaan.

  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Bonusta ostoksistasi
  • Maksuton palautus
Kuivan silmän Omega on ravintolisä, joka sisältää luomutyrniöljyä, mustikkauutetta sekä B2-vitamiinia. Useissa tutkimuksissa näiden ainesosien on todettu auttavan kyynelnesteen tuotannossa ja näin helpottavan merkittävästi kuivasilmäisyyden oireita. Suositeltu annostus alussa on 2 kapselia aamuin ja 2 kapselia illoin. Ensimmäisen kuukauden jälkeen annos voidaan puolittaa. Ilmoitettua annostusta ei saa ylittää. Muutokset kyynelnesteen tuotannossa tapahtuvat viiveellä ja muutosnopeus on yksilöllinen, yleensä 2-4 viikkoa. Tuote ei sovellu henkilöille, joilla on ongelmia veren hyytymisessä, henkilöille joilla on verta ohentava lääkitys kuten Marevan tai Primaspan tai henkilölle, joka on menossa leikkaukseen kahden viikon sisällä. Ainesosat: Luomutyrniöljy 58 % DE-ÖKO-006, gelatiini, glyceroli, mustikkauute, B2-vitamiini.
YLEISKUVA
Tuotemerkki Silmien hoitotuotteet
Nimi Kuivan Silmän Omega 120 kpl

Tiedote: Silmäasema haluaa vastuullisena toimijana huolehtia asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. ​Haluamme ylläpitää valtakunnallista myymälä- ja silmäsairaalaverkostoamme myös poikkeustilanteessa, mutta olemme supistaneet tiettyjen toimipaikkojen aukioloa. Tarkistathan lähimmän Silmäaseman aukioloajat kyseisen toimipisteen sivulta toimipisteen nimeä klikkaamalla.

Huomioithan, että emme palvele flunssaoireisia asiakkaita. Mikäli sinulla on flunssaoireita, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 010 190 200 ajan siirtämiseksi. Lue lisää >

Tuotteiden saatavuus vaihtelee myymälöittäin, eikä kaikkia tuotteita ole saatavilla kaikissa myymälöissä.

Toimipaikat

Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Toimipaikat Tulokset

Hanki Google Maps API avain ja laita se sivuston asetuksiin!!

Toimipaikat Tulokset