Tuotteet
Lähipainotteiset linssit
Lähipainotteiset linssit
Lähipainotteiset linssit

Syväterävät linssit ja toimistomonitehot

Silmäaseman lähilinssien valikoimasta löydät laadukkaiden yksiteholinssien lisäksi HOYA:n lähipainotteisia linssejä eli syväteräviä linssejä ja toimistomonitehoja. Syväterävillä linsseillä ja toimistomonitehoilla näet tarkasti sekä lähelle että välietäisyydelle.


Syväteräviin linsseihin ja toimistomonitehoihin on hiottu kaksi portaattomasti toisiinsa sulautuvaa näköaluetta: toinen lähelle ja toinen välietäisyydelle katsomista varten. Lähipainotteiset linssit tarjoavat miellyttävää näkemistä noin 30 senttimetristä noin neljään metriin asti. Niiden pisin mahdollinen katseluetäisyys vaihtelee linssityypin mukaan, mutta lähtökohtaisesti toimistomonitehot on suunniteltu kauemmas katsomiseen kuin syväterävät linssit.

Kenelle lähipainotteiset linssit sopivat?

Syväterävät linssit ja toimistomonitehot voidaan räätälöidä juuri halutulle työskentelyetäisyydelle ja yksilöllisten näkötarpeidesi mukaan. 


Lähipainotteisten linssien tavoite on vähentää silmien rasitusta kaikenlaisissa tarkkaa lähinäköä vaativissa tehtävissä ja harrastuksissa. Niitä käytetään sekä työ- että vapaa-ajalla, esimerkiksi näyttöpäätelaseina, lukiessa, käsitöissä, taideharrastuksissa ja nikkaroinnissa sekä kokous- ja asiakaspalvelutilanteissa. Oikealle etäisyydelle painotetut syväterävät linssit ja toimistomonitehot myös parantavat työergonomiaa.


Milloin syväterävät linssit?

Syväterävien linssien terävin katselualue on linssityypistä ja voimakkuuksista riippuen noin käsivarren mitan päässä. Syväterävät lähilinssit ovat usein ergonomisin vaihtoehto esimerkiksi näyttöpäätelaseihin. Lisäksi ne sopivat erinomaisesti työtehtäviin, joissa katsotaan vuoroin aivan lähelle ja vuoroin välietäisyydelle. Tällaisia ovat esimerkiksi kauneudenhoitopalvelut, asiakaspalvelu- ja opetustehtävät sekä monet terveydenhuollon tehtävät. Asiantuntijamme suosittelee sinulle sopivaa linssityyppiä sen mukaan, miten kauas sinulla on tarvetta nähdä. 


Syväterävät lähilinssit ovat myös joustavampi versio lukulaseista. Linssien alaosa on suunniteltu lukemiseen, ja yläosalla näet tarkasti välietäisyydelle.


Milloin toimistomonitehot?

Toimistomonitehot ovat sisätiloihin tarkoitetut moniteholasit, joihin on hiottu kaksi näköaluetta. Ne on suunniteltu tilanteisiin, joissa haluat nähdä lähelle ja muutamien metrien päähän, kuten töissä tietokoneen näytölle ja neuvotteluhuoneen taululle tai kotona tabletille ja television ruudulle. Toimistomonitehot sopivat näyttöpäätelaseiksi, harrastuslaseiksi sekä yleislaseiksi sisällä liikkuessa. Niitä ei kuitenkaan voi käyttää liikenteessä tai autoillessa.

 

Milloin erityistyölasit?

Erityistyölaseilla tarkoitetaan työnantajan maksamia näyttöpäätelaseja, jotka poikkeavat yleislaseistasi joko voimakkuuksien, linssityypin tai linssien asennuskorkeuden osalta. Erityistyölasit eivät voi olla ainoat silmälasit, ja omien yleislasien on oltava voimakkuuksien ja kuntonsa puolesta ajan tasalla. 


Erityistyölasien hankinnasta päättää aina työnantaja yhteistyössä työterveyshuollon kanssa. Silmäasema tekee yhteistyötä useiden työterveyshuoltojen kanssa, ja työnäköpalvelumme opastaa asiakasyrityksiä näköergonomiaan ja erityistyölaseihin liittyvissä asioissa. Lähipainotteisten linssien hinta
Lähipainotteisten linssien hinta

Lähipainotteisten linssien valinta Silmäasemalla alkaa aina näkemisen tarpeidesi kartoituksesta. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua löytämään linssit, joka sopivat juuri sinun silmillesi, elämäntyyliisi ja budjettiisi. Lue lisää laadukkaista HOYA:n lähipainotteisista linsseistämme.

Linssi
Linssi
Hinta/pari
Uniikki
Uniikki
749 € tai 67 €/kk
Räätälöity
Räätälöity
599 € tai 55 €/kk
Varma
Varma
449 € tai 42 €/kk
Taloudellinen
Taloudellinen
199 € tai 22 €/kk
Lisäominaisuudet linsseihin
Lisäominaisuudet linsseihin
50 €/ominaisuus
Silmälasiturva
Silmälasiturva
59 €
Tutustu tarkemmin linssivaihtoehtoihin
Tutustu tarkemmin linssivaihtoehtoihin
Yleisiä kysymyksiä lähipainotteisista linsseistä
Yleisiä kysymyksiä lähipainotteisista linsseistä

HOYA-silmälasilinssit ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita.

Aloita varaamalla aika optikon näöntutkimukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Lukulasit vai näyttöpäätelasit?
Moni tietotyöläinen pohtii, olisiko parempi hankkia lukulasit vai näyttöpäätelasit. Lue lisää missä tilanteissa lukulasit ovat riittävät ja milloin olisi hyvä valita näyttöpäätelasit.
Linssien ostajan opas
Linssien ostajan opas
Omaa tyyliä ilmentävät kehykset ovat tärkeä osa uusia silmälaseja, mutta näkemisen laatuun vaikuttavat kaikkein eniten linssien monenlaiset ominaisuudet. Linssien ostajan oppaasta löydät tärkeimmät tiedot linssityypeistä sekä linssien pinnoitteista, lisäominaisuuksista, materiaaleista, hinnasta, valmistuksesta ja huollosta.
Erityistyölasit ovat tärkeä osa identiteettiä
Erityistyölasit ovat tärkeä osa identiteettiä
Sannikselle erilaiset silmälasikehykset ovat tärkeä osa omaa persoonaa. Ne antavat hänelle mahdollisuuden vaihdella ulkonäköään ja ilmaista itseään. Moniteholaseja ja erityistyölaseja käyttävän kanttorin laukusta löytyy aina useampi kehyspari.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit