Aurinkolasilinssit

Aurinkolasilinssit

Laadukkaat ja istuvat aurinkolasit suojaavat silmiä häikäisyltä, UV-säteilyltä, tuulelta ja pölyltä. Optisesti laadukkailla aurinkolaseilla näet värit ja maiseman luonnollisina ja vääristämättöminä. Löydät meiltä tyylikkäät aurinkolasit eri ominaisuuksilla niin tien päälle, harrastuksiin kuin vapaa-ajan viettoon.

OSTA 1, SAAT –40 %, OSTA 2, SAAT –50 %

Kaikki aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman: osta 1, saat –40 %, osta 2, saat molemmat –50 %. Halutessasi voit yhdistää tarjoukseen sekä aurinko- että silmälasit. Tarjous on voimassa 31.1.2021 asti.


Ruskea

  • Suodattaa parhaiten sinistä valoa eli näet ympäristön kirkkaasti myös pilvisellä säällä.
  • Sopii hyvin autoiluun.

Vihreä-harmaa

  • Toistaa värit aidoimmillaan ja auttaa erottamaan valon ja varjon vaihtelut.
  • Sopii hyvin keväthangille.

Harmaa

  • Vähentää tehokkaasti valon voimakkuutta kirkkaissa olosuhteissa
  • Sopii hyvin veneilyyn

Aidot Ray-Ban® aurinkolasilinssit voimakkuuksilla


Ray-Ban®-linssit ovat suunniteltu aina Ray-Ban®-kehyksiin, jonka vuoksi kehyksen istuvuudesta aiheuttamat haitat linssien optiikkaan ollaan saatu minimoitua. Ray-Ban®-linssit hiotaan DST-tekniikalla (Digital Surface technology), jonka ansiosta linssien näköalueet ovat erittäin laajat ja näkeminen on miellyttävää. Omilla voimakkuuksilla Ray-Ban®-linssit näyttävät päällepäin lähes samalta kuin ilman voimakkuuttakin. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä antistaattinen pinta. Linssit on mahdollista saada myös polarisaatiolla.


Yksiteholinssit alk. 220 €  Moniteholinssit alk. 420 €

Huippulaadukkaat Oakley-aurinkolasilinssit

Silmäasemalta saat myös Oakley aurinkolasit vahvuuksilla. Oakleyn aurinkolasilinssit edustavat taattua Oakleyn huippulaadukasta teknologiaa. Oakleyn uusin innovaatio Prizm on teknologia, jonka avulla yksityiskohdat korostuvat optimaalista näkemistä varten. Oakleyn Prizm -teknologia korostaa niitä värejä, jotka ovat tärkeitä näkemistä varten, sekä terävöittää näöntarkkuutta parantaen yksityiskohtien hahmotusta. Tällöin suorituskyky ja reaktioaika kasvaa.


Yksiteholinssit alk. 320 € Moniteholinssit alk. 410 €

Aurinkolasien ostajan opas

Aurinkolasien ostajan opas


Aurinkolasien täytyy sopia omaan tyyliisi, mutta yhtä tärkeitä valinnassa ovat kestävät ja hyvin istuvat kehykset, optisesti laadukkaat linssit ja 100 % UV-suoja. Silmäaseman aurinkolasien ostajan opas sisältää vinkkejä, joiden avulla löydät helposti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi käyvät aurinkolasit.

Lue lisää
Sininen valo

Sininen valo


Sininen valo on luonnollista valoa, jota on aivan tavallisessa auringonvalossa. Altistumme kuitenkin sille enemmän kuin koskaan ennen, sillä tietokoneen, älylaitteiden ja television valo on juuri sinistä valoa.

Lue lisää
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit

Aktiiviseen elämään täydelliset linssit


Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.

Lue lisää