Trendit ja inspiraatio
Aurinkolasimuoti 2024
Aurinkolasimuoti 2024
Aurinkolasimuoti 2024

Aurinkolasit 2024: muhkeita muotoja ja geometristä särmää


Tämän vuoden aurinkolasimuoti on jännittävien äärimmäisyyksien juhlaa. Trenditietoinen valitsee tulevaan kevääseen ja kesään muhkeat ja pehmeälinjaiset, matalat tai geometriset kehykset. Kauden suosituimmilla aurinkolasityyleillä on kuitenkin myös jotain yhteistä: ne kääntävät takuuvarmasti kanssakulkijoiden katseet.


“Muhkeat, matalat tai vintage-tyyliset aurinkolasit, geometriset linjat, leveät aisat, maskimaisuus, erottuvat logot ja värjätyt vaaleahkot linssit”, Silmäaseman tuotepäällikkö Hanna Airio listaa vuoden 2024 aurinkolasitrendit.


Lue lisää uuden kauden cooleimmista aurinkolaseista alta ja sovita omaa suosikkilookiasi verkkokaupassamme.

Tutustu kauden uutuuksiin ja sovita virtuaalisesti
KATSO JA SOVITA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Aurinkolasien ostajan opas
Aurinkolasien ostajan opas sisältää vinkkejä, joiden avulla löydät helposti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi käyvät aurinkolasit.
Sovita aurinkolasit vahvuuksilla tyyliisi
Sovita aurinkolasit vahvuuksilla tyyliisi
Aurinkolasit omilla voimakkuuksilla ovat näyttävä asuste, joilla silmien suojaaminen UV-säteiltä onnistuu helposti ja tyylikkäästi. Erilaisten linssien vertailun lisäksi kannattaa tarkistaa omien aurinkolasien riittävä UV-suoja.
Aurinkolaseja silmälasien päälle kannattaa kokeilla
Aurinkolaseja silmälasien päälle kannattaa kokeilla
Cover- tai fitover-lasit eli aurinkolasit silmälasien päälle ovat helppo ratkaisu, jos haluat vaihdella näppärästi aurinkolasien ja silmälasien välillä.
Aurinkolasit veneilyyn
Aurinkolasit veneilyyn
Turvallisen liikkumisen vesillä varmistavat veneilyyn tarkoitetut aurinkolasit, jotka suojaavat silmiä häikäistymiseltä ja auringon UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta.
Katso kaikki artikkelit