Tietoa silmistä

Trendit ja inspiraatio

Me Silmäasemalla kerromme sinulle kaiken, mitä tahdot tietää silmistä. Täältä löydät silmiä avaavia tarinoita, asiantuntija-artikkeleja, asiakkaidemme kokemuksia ja alan viimeisimmät uutiset. Lue lisää aurinkolasi- ja silmälasitrendeistä, sekä löydä uutta tyyli-inspiraatiota.

Syksyn silmälasimuoti 2021

Syksyn silmälasimuoti 2021 kiinnittää katseet aisoihin


Miltä näyttää syksyn kehysmuoti 2021? Silmäaseman tuotepäällikko Hanna Airio selvitti, millaiset pokat viedään tänä syksynä käsistä. Katso tuoreimmat kehystrendit ja päivitä oma syystyylisi!

Lue lisää
Kesän silmälasimuoti 2021 on vahva sekoitus särmää ja retroa

Kesän silmälasimuoti 2021 on vahva sekoitus särmää ja retroa


Hankkisitko tänä kesänä kulmikkaat, arkkitehtuurin inspiroimat silmälasikehykset vai asenteellisen browline-mallin, joka korostaa kehysten yläreunaa? Kurkkaa täältä kesäkauden 2021 herkullisimmat uutuudet.


Lue lisää
null

Aurinkolasimuoti 2021: Isot aurinkolasit vahvasti pinnalla


Aurinkolasimuoti 2021 on yhdistelmä Aviator-tyylisiä klassikoita, moderneja maskimalleja ja näyttäviä XL-kokoisia aurinkolaseja 70-luvun hengessä. Valmistaudu uuteen aurinkolasikauteen lukemalla trendikatsauksemme.

Lue lisää
Aurinkolasien ostajan opas

Aurinkolasien ostajan opas


Aurinkolasien täytyy sopia omaan tyyliisi, mutta yhtä tärkeitä valinnassa ovat kestävät ja hyvin istuvat kehykset, optisesti laadukkaat linssit ja 100 % UV-suoja. Silmäaseman aurinkolasien ostajan opas sisältää vinkkejä, joiden avulla löydät helposti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi käyvät aurinkolasit.

Lue lisää
Silmälasien ostajan opas

Silmälasien ostajan opas


Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.

Lue lisää
Täydellinen pari: yhdistä nämä vaatetyylit ja aurinkolasit

Täydellinen pari: yhdistä nämä vaatetyylit ja aurinkolasit


Vaikka muotilehdet hehkuttavat sporttilaseja ja matalia aurinkolaseja, niin valikoimasta löytyy aina myös ajattomia malleja omaan tyyliin ja tarpeeseen. Silmäaseman tuotepäällikkö Hanna Airio yhdisti kuudet täydelliset aurinkolasit kuuteen pukeutumistyyliin. Löytyykö oma tyylisi alta?

Lue lisää
Valkokankaan vaikuttavimmat aurinkolasit: löydä suosikkileffasi tyyli

Valkokankaan vaikuttavimmat aurinkolasit: löydä suosikkileffasi tyyli


James Deanin Nuori kapinallinen inspiroi kokonaisen sukupolven nahkatakkimuotia, ja F. Scott Fitzgeraldin kirjaan perustuva The Great Gatsby – Kultahattu aloitti ilmestyessään 20-luvun teemaisten juhlien trendin. Elokuvat innoittavat tyylitietoisia ympäri maailman, ja niiden vaikutus näkyy myös aurinkolasimuodissa. Katso suosikkimme valkokankaan aurinkolaseista alta ja löydä omasi.

Lue lisää
Värikkäät silmälasikehykset

Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi


Oma tyyli on mukava päivittää syksyn tullen muutenkin kuin kaivamalla villapaidat ja villasukat esiin kaapista. Silmälasit ovat yksinkertainen tapa piristää ilmettä ja seurailla uusia trendejä. Värikkäät silmälasikehykset vaativat hivenen rohkeutta ja totuttelua, mutta niillä saat helposti luotua erottuvan ja mieleenpainuvan lookin.

Lue lisää
Värilliset piilolinssit tuovat vaihtelua tyyliin

Värilliset piilolinssit tuovat vaihtelua tyyliin


Kaipaatko vähän erikoisempaa piristystä tyyliisi? Värillisillä piilolinsseillä voit vaihtaa silmiesi väriä. Niiden avulla luot käden käänteessä säväyttävän lookin tai lisäät juhla-asuusi pysäyttävän efektin.

Lue lisää
Aurinkolasimuoti 2020 lainaa menneisyydestä ja tulevaisuuden sporttityylistä

Aurinkolasimuoti 2020 lainaa menneisyydestä ja tulevaisuuden sporttityylistä


Aurinkoiset päivät kaipaavat parikseen trendikkäät aurinkolasit, jotka ovat tänä vuonna joko futuristisen kantikkaat, kissamaisesti kulmista ylöspäin nousevat tai sporttityylin innoittamat. Katso, mitä muuta vuoden 2020 aurinkolasimuoti pitää sisällään.

Lue lisää
Kesän 2019 aurinkolasimuodissa kohtaavat retro ja futurismi

Kesän 2019 aurinkolasimuodissa kohtaavat retro ja futurismi


Onko valintasi tänä kesänä viileän sporttiset pokat, vai edustatko hippityyliä ylisuurilla laseilla? Kesän tyylikkäimmät mallit ottavat inspiraatiota 60- ja 70-luvun muodoista ja futuristisista trendeistä. Monet brändit tuovat markkinoille myös unisex-malleja.

Lue lisää
Halvat aurinkolasit

Halvat aurinkolasit saa laadusta tinkimättä


Kuulutko niihin, joilla on tapana hukata aurinkolasinsa tai istua vahingossa niiden päälle? Jos vastasit myöntävästi, voimme lohduttaa, ettei aurinkolaseihin tarvitse aina investoida satoja euroja. Lue alta, miten löydät halvat aurinkolasit, jotka suojaavat silti tehokkaasti silmiä.

Lue lisää
Laadukkaat aurinkolasit ovat valmistajan taidonnäyte

Laadukkaat aurinkolasit ovat valmistajan taidonnäyte


Laadukkaat aurinkolasit näyttävät upeilta, antavat täyden suojan UV-säteitä vastaan ja kestävät käytössä pitkään. Aurinkolasivalmistaja Safilon Frederic Laffort, Head of WE North Safilo avaa korkealuokkaisten aurinkolasien valmistusprosessia ja kertoo omat suosikkinsa.

Lue lisää
Aurinkolasit silmälasien päälle

Aurinkolaseja silmälasien päälle kannattaa kokeilla


Cover- tai fitover-lasit eli aurinkolasit silmälasien päälle ovat helppo ratkaisu, jos haluat vaihdella näppärästi aurinkolasien ja silmälasien välillä. Lue alta, sopivatko edulliset cover-lasit omaan elämäntilanteeseesi ja -tyyliisi.


Lue lisää
Kaksi tyyliä

Naisellista, minimalistista vai klassista? Silmälaseilla voi muuttaa tyyliä hetkessä


Silmälasit toimivat kuin huulipuna – ne kirkastavat ilmeen heti. Yleisesti suomalaisiin vetoaa puhdaslinjainen, skandinaavinen tyyli ja maanläheiset värit. Radikaaleja muutoksia ei tarvitsekaan välttämättä tehdä, sillä oman tyylin sisällä voi olla sekä hillitty että rohkea.

Lue lisää
Suojaudu säteiltä, älä katseilta

Suojaudu säteiltä, älä katseilta! Tässä kevään kuumimmat aurinkolasi- ja kehystrendit


Aurinko- ja silmälasit voivat olla oikea fashion statement. Mutta tiesitkö, että ne saattavat myös parantaa urheilusuoritusta ja ehkäistä päänsärkyä? Poimimme parhaat aurinkolasit ja kehykset kevään valikoimasta!


Lue lisää