Silmälasit
Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi
Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi
Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi
Varaa aika optikolle tai silmälääkärille
VARAA AIKA

Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi

Oma tyyli on mukava päivittää syksyn tullen muutenkin kuin kaivamalla villapaidat ja villasukat esiin kaapista. Silmälasit ovat yksinkertainen tapa piristää ilmettä ja seurailla uusia trendejä. Värikkäät silmälasikehykset vaativat hivenen rohkeutta ja totuttelua, mutta niillä saat helposti luotua erottuvan ja mieleenpainuvan lookin.

Silmälasit ovat tärkeä asuste

Ne ajat, kun silmälaseja hankittiin vain yhdet vuosikymmenessä, ovat kaukana takana. ”Silmälaseja halutaan nykyään vaihtaa 2-3 vuoden välein. Siinä ajassa näkökin on monesti muuttunut, ja tarvitaan linssien päivitystä”, kertoo Silmäaseman tuotepäällikkö Hanna Airio. Yhä useampi käyttää tänä päivänä silmälaseja osana persoonallista tyyli-ilmaisuaan. ”Nyt silmälaseja hankitaan useampi pari kerralla eri tilanteita varten”, Airio täsmentää. 


Testaa erilaisia värikkäitä silmälasikehyksiä

Värikkäiden kehysten kanssa on helpompi tulla sinuksi, kun hankit kaksi paria silmälaseja, joista yhdet ovat tutummat arkilasit ja toiset värikkäät ns. voimalasit. Sovitus-sessio optikkoliikkeessä kannattaa etenkin, jos olet ostamassa värikkäitä kehyksiä ensimmäistä kertaa, sillä asiantuntija osaa suositella väreihisi sopivia vaihtoehtoja. Räväkämpiin väreihin tottumiseen saattaa mennä hetki, mutta parhaimmassa tapauksessa värikkäät silmälasikehykset istuvat heti kasvoille kuin onnistunut meikki. 


Metallikehyksiä, sinistä, oliivinvihreää tai Havannan ruskeaa 

Värikkäät silmälasikehykset mielletään usein vahvoiksi muovikehyksiksi. Airio huomauttaa, että nykyään värivaihtoehtoja löytyy myös kevyemmissä metallikehyksissä. Värikkäät metallikehykset tuovat väriä kasvoillesi astetta hillitymmin, ja niistä löytyy myös trendikkäitä metallin ja muiden värisävyjen yhdistelmiä. 

Suomalaisten suosikkiväri on jo pitkään ollut sininen. Sinisessä on voimaa, mutta se myös sointuu yhteen eriväristen asujen kanssa ja moneen tilanteeseen. ”Tällä hetkellä silmälasimallistoista löytyy paljon pehmeitä, skandinaavista silmää miellyttäviä sinisen sävyjä”, Airio kertoo. Uutta ja erilaista etsiville Airio suosittelee trendiväri oliivinvihreää, joka sopii hyvin suomalaisille kasvoille. Syksyn perinteisistä ruskean sävyistä Airio kannustaa testaamaan kauniisti oranssiin taittavaa Havanan ruskeaa. 

Varaa aika optikolle tai silmälääkärille
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit