Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset

Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset

Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.


Antti Lahdensuu tietää tarkkaan, miksi merkkikehykset maksavat enemmän. Kalliit, laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä niiden vaikeampi työstettävyys nostavat tuotantohintaa. Laadukkaat silmälasikehykset koostuvat myös kestävistä, vaihdettavista varaosista sekä taidokkaasta suunnittelutyöstä.

Varaa aika

SILMÄLÄÄKÄRILLE tai OPTIKOLLE

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Silmälasien linssien laatu


Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa


Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.

Lue lisää
null

Silmälasien ostajan opas


Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.

Lue lisää
Syksyn 2020 silmälasimuoti

Syksyn silmälasimuoti 2020: metsästä mummolaan ja karkkikauppaan


Nyt on aika päivittää silmälasilookisi syksyyn! Näillä tyylikkäillä kehyksillä freesaat asun kuin asun tähän päivään, ilman kaupoissa ravaamista tai hutiostoksia netissä. Katso tästä tyhjentävä lista, mitä syksyn silmälasimuoti 2020 pitää sisällään.


Lue lisää