Aurinkolasien ostajan opas
Vihertävät linssit

Vihertävät linssit

Vihertävät linssit näyttävät värit aidoimmillaan ja auttavat erottamaan valon ja varjon vaihtelut. Vihertävät linssit ovat omiaan esimerkiksi keväthangilla lasketteluun.

Ruskeat linssit

Ruskeat linssit

Ruskeat linssit muuttavat värisävyjä hieman, mutta suojaavat tehokkaasti häikäisyltä ja parantavat kontrastia. Ruskeat linssit sopivat muun muassa yleiskäyttöön, autoiluun ja golfiin.

Harmaat linssit

Harmaat linssit

Harmaat linssit pitävät värimaailman neutraalina ja vähentävät valon voimakkuutta tehokkaasti. Harmaat linssit ovat luotettava valinta yleiskäyttöön aurinkoisilla keleillä.

Peilipintaiset linssit

Peilipintaiset linssit

Peilipinnoitus on tyylikäs ja käytännöllinen lisä aurinkolaseihin. Se poistaa häikäisyä tehokkaasti todella kirkkaissa olosuhteissa, kuten valoa heijastavilla laskettelurinteillä tai aurinkoisena rantapäivänä. Peilipintaisia linssejä on useissa eri väreissä.

Liukuvärjätyt linssit

Liukuvärjätyt linssit

Liukuvärjätty linssi on näyttävä ja muodikas. Linssi vaalenee ylhäältä alaspäin. Liukuvärjättyjä linssejä on saatavilla useissa eri väreissä.

Polarisoiva linssi

Polarisoivat linssit

Polarisointi suojaa vaakasuorilta pinnoilta, kuten vedestä tai märältä tien pinnalta heijastuvilta säteiltä. Lisäksi polarisointi terävöittää pinnanmuotoja ja ympäristöä. Polarisoivat aurinkolasit ovat erityisen hyödylliset vesillä, kalastuksessa ja ajaessa.

Aurinkolasimuoti 2022
Lue lisää
Valkokankaan vaikuttavimmat aurinkolasit: löydä suosikkileffasi tyyli
Lue lisää
Polarisoivat aurinkolasit estävät heijastukset
Lue lisää