Silmälasit
Silmälasien virtuaalisovitus
Silmälasien virtuaalisovitus
Silmälasien virtuaalisovitus

Silmälasien virtuaalisovitus tukee rohkeampia kehysvalintoja

Tiesitkö, että Silmäaseman tuotesivuilla on mahdollista sovittaa silmälasikehyksiä virtuaalisesti? Tietokoneen, tabletin tai kännykän kameraa hyödyntävä silmälasien sovitusohjelma tarjoaa tilaisuuden kokeilla rohkeasti erilaisia kehysmalleja, materiaaleja ja värejä.

“Kesällä 2023 lanseerattu silmälasien virtuaalisovitus otettiin heti innolla vastaan. Alkuun sovitettiin erityisen ahkerasti sesongin aurinkolaseja, sillä aurinkolasit ilman vahvuuksia on helppo ostaa suoraan verkosta. Syksyn myötä virtuaalisovituksen ovat löytäneet myös uusia silmälasikehyksiä etsivät asiakkaat”, Silmäaseman tuotepäällikkö Hanna Airio sanoo. 

Silmälasien sovitus netissä onnistuu napin painalluksella niin puhelimella, tietokoneella kuin tabletilla. Valitut kehykset asettuvat kasvoille joko laitteen kameran livekuvaan tai palveluun ladatun valokuvan päälle. 

Silmälasien sovitusohjelman kumppani valittiin tarkkaan

Silmälasien sovitusohjelman yhteistyökumppanina toimii ranskalainen Fittingbox. Fittingboxin palvelussa erilaisia kehyksiä on helppo ja nopea sovittaa, ja omat silmälasit voi häivyttää kameran kuvasta. 

“Omien lasien häivytys on todella tärkeä ominaisuus niille, jotka tarvitsevat silmälaseja lähelle katsomiseen. Silmälasien kokeilu netissä on mielekästä vain silloin, kun asiakas näkee kuvansa selvästi”, Airio toteaa. 

Livekuvan vaihtoehtona sovitusikkunaan voi ladata oman still-kuvan, joka tallennetaan vain palvelun käytön ajaksi. Fittingboxin premium positioning -lisäominaisuus saa sovitettavat kehykset istumaan kasvoille mahdollisimman luonnollisesti.


Johtavien brändien suosikkimalleja ja kiinnostavia trendikehyksiä

Virtuaalisovitus on laajimmin saatavilla kansainvälisten kehysvalmistajien suosikkimalleille, sillä ne löytyvät valmiiksi Fittingboxin valikoimasta. Mahdollisuuksien mukaan sovitettavaksi tuodaan myös Silmäaseman omia ja paikallisten brändien kehyksiä. Virtuaalisesti sovitettavien kehysten valikoimaan vaikuttavat sekä asiakkaiden toiveet että kauden uusimmat trendit.

“Tavoitteemme on, että silmälasien virtuaalisovitus onnistuu jatkossa kaikille tärkeimmille tuotteillemme. Ensimmäinen erä omasta mallistostamme on jo sovitettavissa”, Airio kertoo.


Silmälasien virtuaalisovitus madaltaa kynnystä kokeilla uutta

Airio uskoo, että silmälasien sovitus netissä kannustaa asiakkaita entistä ennakkoluulottomampiin kokeiluihin. 

“Silmälasien virtuaalisovitus tukee uskallusta ottaa harkintaan jotain muutakin kuin sitä tuttua ja turvallista. Kotona omassa rauhassa on helpompi hullutella, tehdä yksilöllisempiä valintoja ja testailla laseja omaa persoonaa ilmentävänä asusteena.”

Lisäksi Airio suosittelee tutustumaan Silmälasien ostajan oppaaseen. Virtuaalisovituksen ja oppaan vinkkien avulla kehysten valinnassa pääsee pitkälle jo kotisohvalta käsin. 

Näin sovitat silmälaseja virtuaalisesti:


1. Valitse kehykset, joiden kuvan alta löytyy Virtuaalisovitus-nappi. 

2. Salli kameran käyttö laitteellasi. 

3. Hyväksy Fittingbox-palvelujen käyttöehdot. 

4. Katso kameraan! Voit sovittaa kehyksiä ilman laseja tai silmälasit päässä.

Silmälasien virtuaalisovitus
SOVITA TÄSTÄ
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Mitä tarkoittaa moniteholasit ja miten ne eroavat yksitehoista?
Mitä tarkoittaa moniteholasit ja miten ne eroavat yksitehoista?
Yksitehot vai monitehot on ensimmäisiä kysymyksiä siinä vaiheessa, kun valitset sopivia silmälaseja tai piilolinssejä. Jos tarvitset sekä luku- että kaukolaseja eikä jatkuva vaihtelu silmälasien välillä houkuttele, moniteholasit ovat ehdottomasti harkinnan arvoiset.
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit