Muista nämä, kun valitset aurinkolasit veneilyyn

Muista nämä, kun valitset aurinkolasit veneilyyn

Suomessa oli vuonna 2017 Trafin arvion mukaan 1,16 miljoonaa vesikulkuneuvoa, ja suomalaiset omistavat Uuden-Seelannin ohella eniten veneitä asukasta kohti. Turvallisen liikkumisen vesillä varmistavat veneilyyn tarkoitetut aurinkolasit, jotka suojaavat silmiä häikäistymiseltä ja auringon UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta. Lue tästä vinkkimme, joiden avulla löydät täydelliset aurinkolasit veneilyyn.

Varaa aika

OPTIKOLLE tai SILMÄLÄÄKÄRILLE

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Aurinkolasit veneilyyn

Veneilyyn valmistetut aurinkolasit suojaavat silmiä auringonkilolta ja parantavat vesillä näkemistä ja turvallisuutta. Oikein valitut aurinkolasit auttavat pysymään reitillä ja väistämään karikkoja ja muita veneilijöitä. Ne myös tuovat mukavuutta vesillä liikkumiseen.

Aurinkolasien ostajan opas

Aurinkolasien ostajan opas


Aurinkolasien täytyy sopia omaan tyyliisi, mutta yhtä tärkeitä valinnassa ovat kestävät ja hyvin istuvat kehykset, optisesti laadukkaat linssit ja 100 % UV-suoja. Silmäaseman aurinkolasien ostajan opas sisältää vinkkejä, joiden avulla löydät helposti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi käyvät aurinkolasit.

Lue lisää
Kirsi Kettunen pakkaa polarisoidut aurinkolasit ainutlaatuiselle purjehdusmatkalle. Lue lisää

Kirsi Kettunen pakkaa polarisoidut aurinkolasit ainutlaatuiselle purjehdusmatkalle


Pitkän parisuhteen päättyminen sai Englannissa jo useamman vuosikymmenen asuneen Kirsi Kettusen miettimään, mitä hän haluaa elämältään. Vesillä vauvasta asti liikkunut Kettunen palasi rakkaan purjehdusharrastuksensa pariin, ja päätti haastaa itseään yhdessä maailman kovimmista kestävyyskokeista, Clipper Racessa.

Lue lisää
Polarisoivat aurinkolasit estävät heijastukset

Polarisoivat aurinkolasit estävät heijastukset


Polarisoivat aurinkolasit on aurinkolasiostoksilta tuttu käsite, mutta harva tietää, mitä se tarkoittaa. Lue lisää polarisoivista aurinkolaseista alta ja selvitä, milloin niiden ominaisuuksista on todellista hyötyä.

Lue lisää