Kirsi Kettunen pakkaa polarisoidut aurinkolasit ainutlaatuiselle purjehdusmatkalle

Kirsi Kettunen pakkaa polarisoidut aurinkolasit ainutlaatuiselle purjehdusmatkalle

Pitkän parisuhteen päättyminen sai Englannissa jo useamman vuosikymmenen asuneen Kirsi Kettusen miettimään, mitä hän haluaa elämältään. Vesillä vauvasta asti liikkunut Kettunen palasi rakkaan purjehdusharrastuksensa pariin, ja päätti haastaa itseään yhdessä maailman kovimmista kestävyyskokeista, Clipper Racessa. Niin noviisit kuin kokeneet purjehtijat voivat ottaa osaa kilpailuun, jossa matkataan 11 veneen voimin 40 000 merimailia ja kierretään maailman ympäri 11 kuukaudessa. Yksi tärkeimmistä varusteista, jotka Kettunen pakkaa mukaansa, ovat laadukkaat polarisoidut aurinkolasit.

Varaa aika

SILMÄLÄÄKÄRILLE tai OPTIKOLLE

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Kuva ilman nimeä

Kun muut palaavat elokuussa töihin ja kouluun, lähtee Kirsi Kettunen elämänsä seikkailulle, 11 kuukautta kestävään Clipper Race -purjehduskilpailuun. Keskeisiä edellytyksiä kisaan ovat rohkeus, tiimityötaidot ja halu koetella rajojaan.

Muista nämä, kun valitset aurinkolasit veneilyyn

Muista nämä, kun valitset aurinkolasit veneilyyn


Suomessa oli vuonna 2017 Trafin arvion mukaan 1,16 miljoonaa vesikulkuneuvoa, ja suomalaiset omistavat Uuden-Seelannin ohella eniten veneitä asukasta kohti. Turvallisen liikkumisen vesillä varmistavat veneilyyn tarkoitetut aurinkolasit, jotka suojaavat silmiä häikäistymiseltä ja auringon UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta.

Lue lisää
Aurinkolasien ostajan opas

Aurinkolasien ostajan opas


Aurinkolasien täytyy sopia omaan tyyliisi, mutta yhtä tärkeitä valinnassa ovat kestävät ja hyvin istuvat kehykset, optisesti laadukkaat linssit ja 100 % UV-suoja. Silmäaseman aurinkolasien ostajan opas sisältää vinkkejä, joiden avulla löydät helposti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi käyvät aurinkolasit.

Lue lisää
Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa

Aurinkolasit urheiluun


Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa. Eri linssien värit ja aurinkolasien ominaisuudet on hyvä valita käyttötarpeen mukaan. Urheilijalle aurinkolasien istuvuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä valintakriteereitä.

Lue lisää