Aurinkolasit
Aurinkolasimuoti 2020
Aurinkolasimuoti 2020
Aurinkolasimuoti 2020
Katso uusimmat trendikatsaukset
TRENDIT JA INSPIRAATIO

Aurinkolasimuoti 2020 lainaa menneisyydestä ja tulevaisuuden sporttityylistä

Aurinkoiset päivät kaipaavat parikseen trendikkäät aurinkolasit, jotka ovat tänä vuonna joko futuristisen kantikkaat, kissamaisesti kulmista ylöspäin nousevat tai sporttityylin innoittamat. Katso, mitä muuta vuoden 2020 aurinkolasimuoti pitää sisällään.

Uudet detaljit piristävät ilmettä

Vuoden 2020 aurinkolasimuoti myötäilee viime vuoden trendejä, mutta aurinkolaseissa on uuden vuosikymmenen kunniaksi myös pikantteja lisiä. 70-luvun tyyliset ylisuuret lasit ja kissamaiset mallit saavat edelleen suojata silmiä, mutta niiden rinnalle ovat tulleet etenkin suurten muotitalojen suosimat leveät aisat ja näyttävät logot. Tulevaisuudennäkymien innoittamat futuristiset aurinkolasit jatkavat pinnalla, mutta nyt matalina ja kulmikkaina.

 

Aurinkolasimuoti seuraa katukuvasta tuttua sporttityyliä, joka on vahvasti läsnä esimerkiksi linssien kaarevassa wraparound-muodossa. Urheilullisissa aurinkolaseissa kannattaa huomioida erityisesti omaan lajiin suunnitellut linssit. Vuoden trendikkäimpien aurinkolasien linssit ovat myös suorat ja litteät. 90-luvun ja 2000-luvun alun suositut vaaleat, lähes läpikuultavat linssit ovat taas ajankohtaiset ja istuvat Suomen aurinkoisten ja pilvisten päivien vaihteluun.

 

Keräsimme alle vuoden tyylikkäimpiä aurinkolaseja. Lisää trendikkäitä malleja löydät Silmäaseman verkkokaupasta.

Kapeat aurinkolasit

OD/OS

OD/OS

Kevyen läpikuultavat OD/OS aurinkolasit luovat futuristisen tyylin.

Gucci

Gucci

Guccin kapeat ja kantikkaat aurinkolasit antavat virtaviivaisen ilmeen ja ovat nyt todella muodikkaat.

Ana Hickmann

Ana Hickmann

Ana Hickmannin vaalean ruskeat aurinkolasit viimeistelevät naisellisen katutyylin.

Ylisuuret aurinkolasit

Ana Hickmann

Ana Hickmann

70-luvun hippityyliset suuret aurinkolasit ovat ensi kesän suosikkeja. Ana Hickmannin aurinkolasien rakenne on kuitenkin modernin kevyt.

Kate Spade

Kate Spade

Kate Spaden pyöreät aurinkolasit ovat klassiset suuresta linssistä huolimatta.

Hugo Boss

Hugo Boss

Hugo Bossin pilottilasit sopivat niin terassille kuin muuhun vapaa-ajan viettoon.

Sporttiset aurinkolasit

Puma

Puma

Puman sporttilaseissa voi lähteä vaikka lenkille tai kavereiden kanssa kaupungille. Tyylikkäät aurinkolasit sopivat moneen tarkoitukseen.

Cébé Sport

Cébé Sport

Cébén sporttiset aurinkolasit on suunniteltu pyöräilyyn, mutta ovat omiaan täydentämään myös sporttisen katutyylin. Vihreä peilipinta suojaa silmiä tehokkaasti häikäisyltä.

Oakley

Oakley

Pyöräilylaseiksi alun perin suunniteltu Oakleyn Sutro on tänä sesonkina muodikas myös katulaseina.

Katso uusimmat trendikatsaukset
TRENDIT JA INSPIRAATIO
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Aurinkolasien ostajan opas
Aurinkolasien täytyy sopia omaan tyyliisi, mutta yhtä tärkeitä valinnassa ovat kestävät ja hyvin istuvat kehykset, optisesti laadukkaat linssit ja 100 % UV-suoja. Silmäaseman aurinkolasien ostajan opas sisältää vinkkejä, joiden avulla löydät helposti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi käyvät aurinkolasit.
Aurinkolasit urheiluun
Aurinkolasit urheiluun
Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa. Eri linssien värit ja aurinkolasien ominaisuudet on hyvä valita käyttötarpeen mukaan. Urheilijalle aurinkolasien istuvuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä valintakriteereitä.
Valkokankaan vaikuttavimmat aurinkolasit: löydä suosikkileffasi tyyli
Valkokankaan vaikuttavimmat aurinkolasit: löydä suosikkileffasi tyyli
James Deanin Nuori kapinallinen inspiroi kokonaisen sukupolven nahkatakkimuotia, ja F. Scott Fitzgeraldin kirjaan perustuva The Great Gatsby – Kultahattu aloitti ilmestyessään 20-luvun teemaisten juhlien trendin. Elokuvat innoittavat tyylitietoisia ympäri maailman, ja niiden vaikutus näkyy myös aurinkolasimuodissa. Katso suosikkimme valkokankaan aurinkolaseista alta ja löydä omasi.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit