Silmälasit
Syksyn silmälasimuoti 2021
Syksyn 2021 silmälasimuoti
Syksyn 2021 silmälasimuoti
Katso uusimmat trendikatsaukset
TRENDIT JA INSPIRAATIO

Syksyn silmälasimuoti 2021 kiinnittää katseet aisoihin

Miltä näyttää syksyn kehysmuoti 2021? Silmäaseman tuotepäällikko Hanna Airio selvitti, millaiset pokat viedään tänä syksynä käsistä. Katso alta tuoreimmat kehystrendit ja päivitä oma syystyylisi!

1970- ja 1980-luku, aisojen yksityiskohdat, kulmikkaat linjat ja vastuullisuus ovat syksyn silmälasimuodin 2021 avainsanoja. Sesongin suosikkivärit punainen, vihreä, syvänsininen ja ruosteenruskea peilaavat syksyisen luonnon täyteläisiä sävyjä. 


Keveitä ja rohkeita retromalleja moneen makuun

Retron voittokulku jatkuu sinnikkäästi, sillä ylisuuret 1970- ja 80-luvun mallit korostuvat yhä catwalkeilla ja katukuvassa. “Syksyn kehysmuodissa 2021 trendi näkyy erityisesti isoissa linssiaukoissa. Vaihtoehtoja riittää niin kevyiden ja modernien kuin rohkeiden ja paksureunaisten valikoimissa”, Hanna Airio kertoo. 

Liioitellun paksureunaiset kissansilmälasit ovat Guccin uudesta mallistosta ja supersirot metallisankaiset kehykset Furlalta. Chloen perhosenmuotoinen malli säväyttää syksyisellä värityksellään.


Aisat huutavat huomiota syksyn kehysmuodissa 2021

Varma tapa päivittää silmälasikehykset ajan tasalle on valita malli, jonka aisoihin on suunniteltu jokin näyttävä juju tai yksityiskohta. “Kaarevissa, leveissä ja koristeellisissa aisoissa on nyt, mistä valita”, Airio valottaa. Korumaiset, geometriset tai poikkeuksellisen jyhkeät aisat ovat helppo tapa tuoda persoonallista tyyliä esiin myös silmälaseissa.  

Policen jykevät, Swarovskin korumaiset ja Kate Spaden hienostuneet aisat pyöreällä koristeella heijastavat syksyn 2021 kehystrendejä. 


Kaksi ääripäätä kohtaavat syksyn massiivisissa ja ilmavissa kehyksissä

“Kesällä pinnalle nousseet massiiviset kehykset ovat edelleen ajankohtaisia syksyllä 2021”, Airio muistuttaa. Paksureunaisten kehysten kestosuosio on ilouutinen erityisesti suurempia voimakkuuksia käyttäville, sillä massiivisemmat reunat kätkevät hyvin linssin paksuutta. Niiden vastapainona mallistoissa on myös monenlaisia kevyitä ja ilmavia silmälaseja, joiden materiaalina on usein käytetty allergiavapaata ja kestävää titaania.

Pradan massiiviset, kantikkaat lasit ja Mulberryn klassiset pyöreät asetaattikehykset eivät takuulla jää huomaamatta. Billebeinon ilmavat titaanikehykset kulmikkaalla nenäsillalla sopivat myös allergikoille. 


Geometrisyys on kauden unisex-trendi

“Geometrisyyttä näkee tänä syksynä niin miesten kuin naisten kehyksissä. Mikä parasta, monet kulmikkaat mallit käyvät yhtä hyvin molemmille”, Airio kertoo. Kehysten linjat muodostavat mitä erilaisimpia monikulmioita, jotka tuovat särmää tyyliin kuin tyyliin.

Oakleyn unisex-mallin geometristä yläosaa pehmentää kehyksetön, pyöreä alaosa. Kulmikas yläosa tuo särmää myös ruskeisiin Ray-Ban-laseihin. M Missonin kultaisten metallikehysten kulmia korostaa vaaleanpunainen sävytys.


Vastuulliset ja kestävät silmälasikehykset nousussa

Vastuullisuus ja kierrätysmateriaalien käyttö trendaavat nyt silmälasien tuotekehityksessä. Hanna Airio suosittelee syksyn silmälasimuodista Eco- ja Monkeyglasses-merkkejä. Molemmat ovat vastuullisen kehystuotannon pioneereja ja painottavat ympäristöystävällisyyttä koko valikoimassaan. Monkeyglasses lahjoittaa osan tuotoista orankien suojeluun, ja Eco istuttaa puun jokaisesta myydystä kehyksestä. “Myös isot muotihuoneet kuten Gucci, Mulberry ja Swarovski ovat jo ottaneet askeleita kohti vastuullisempaa tuotantoa”, Airio iloitsee.

Monkeyglassesin musta kehys on 100% kierrätettyä puuvilla-asetaattia, ja Econ vihreät, pilottimaiset lasit on tehty ympäristöystävällisestä, risiiniöljypohjaisesta muovista. Metallisissa Monkeyglasses-kehyksissä on vähintään 60 % kierrätettyä terästä.

Katso uusimmat trendikatsaukset
TRENDIT JA INSPIRAATIO
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit