Aurinkolasit
Aurinkolasimuoti 2019
Kesän 2019 aurinkolasimuodissa kohtaavat retro ja futurismi
Kesän 2019 aurinkolasimuodissa kohtaavat retro ja futurismi
Katso uusimmat trendikatsaukset
TRENDIT JA INSPIRAATIO
Kesän aurinkolasimallit ottavat inspiraatiota 60- ja 70-luvun muodoista.

Kesän aurinkolasimallit ottavat inspiraatiota 60- ja 70-luvun muodoista.

Moschino

Moschino

Nämä naiselliset Moschinon aurinkolasit yhdistävät klassisen kissansilmätyylin upeisiin kultaisiin koristuksiin. Linsseissä on käytännöllinen peilipinnoite.


Marc O'Polo

Marc O'Polo

Nämä kissamaiset Marc O'Polon aurinkolasit ovat erityisesti ajattoman tyylin ja sinisen värin ystäville.


Polaroid

Polaroid

Nämä kulmikkaat ja kapeat miesten Polaroid-aurinkolasit sopivat täydellisesti kesäisille kaduille. Polarisoivat linssit suojaavat silmiä tehokkaasti heijastuksilta.


Marimekko

Marimekko

Nämä menneiltä vuosikymmeniltä innoituksensa hakeneet Marimekon kantikkaat aurinkolasit ovat nappivalinta tyylitietoisille.


OD/OS

OD/OS

Näissä OD/OS:n pilottimallisissa aurinkolaseissa on ylelliset kullansävyiset kehykset ja linssit, jotka sopivat tyylin kuin tyylin.


Puma

Puma

Näiden miesten Puma-aurinkolasien jujuna ovat pilottimalliset linssit ja näyttävä kulmakarvalinja.


Bolle

Bolle

Täydennä urheiluvarustuksesi näillä persoonallisilla Bollen aurinkolaseilla, joiden upean eläväinen peilipinta suojaa silmiä tehokkaasti kirkkaissa olosuhteissa ja vangitsee katseet.


Ray-Ban

Ray-Ban

Nämä elegantit, kilpikonnakuvioidut Ray-Banin aurinkolasit ovat sekä ajattomat että käytännölliset esimerkiksi autoillessa.


Oakley

Oakley

Nämä miesten urheilulliset Oakleyn aurinkolasit vakuuttavat kaarevalla, vauhdikkaalla muodollaan ja futuristisella ilmeellään.


Oakley

Oakley

Nämä rohkeat miesten Oakleyn aurinkolasit varmistavat paikkasi trendikkäänä huomion keskipisteenä.

Ray-Ban

Ray-Ban

Nämä ikoniset Wayfarer-malliset lasit on päivitetty upealla peilipinnoituksella tyyliniekkojen iloksi.


Oakley

Oakley

Nämä Oakleyn miesten aurinkolasit valloittavat linjakkailla muodoillaan ja trendikkäällä peilipinnoituksella, joka on omiaan keväthangilla lasketteluun.


Moschino

Moschino

Varmista paikkasi tyylikuningattarena näillä Moschinon eleganteilla aurinkolaseilla, joiden veikeä kulmakarvalinja herättää taatusti ihailua.


Polaroid

Polaroid

Kruunaa asukokonaisuutesi näillä upeilla karkin värisillä Polaroidin aurinkolaseilla. Kulmikkaat kehykset tuovat ilmeeseen persoonallisen lisän, polarisoivat linssit suojaavat silmiä heijastuksilta.


Saint Laurent

Saint Laurent

Kun haluat erottua omaperäisellä tyylillä mutta klassisilla väreillä, ovat nämä Saint Laurentin uskaliaat lasit juuri sinulle.


Kate Spade

Kate Spade

Nämä kilpikonnakuvioinnilla leikittelevät Kate Spade -aurinkolasit ovat täydellinen valinta, kun kaipaat moneen menoon sopivia, mielenkiintoisilla yksityiskohdilla varusteltuja aurinkolaseja.


Moschino

Moschino

Nämä Moschinon pyöreälinssiset aurinkolasit ovat takuuvarma katseiden kerääjä. Ne viestittävät rohkeasta ja rennosta tyylistä.


Ralph

Ralph

Näissä hillityissä mutta persoonallisissa Ralphin aurinkolaseissa on raikkaan vaaleanpunaiset kehykset ja tyylikkään ilmeen täydentävät liukuvärjätyt linssit.


Tutustu monipuoliseen aurinkolasivalikoimaan
AURINKOLASIT
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Aurinkolasien ostajan opas
Aurinkolasien täytyy sopia omaan tyyliisi, mutta yhtä tärkeitä valinnassa ovat kestävät ja hyvin istuvat kehykset, optisesti laadukkaat linssit ja 100 % UV-suoja. Silmäaseman aurinkolasien ostajan opas sisältää vinkkejä, joiden avulla löydät helposti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi käyvät aurinkolasit.
Aurinkolasit urheiluun
Aurinkolasit urheiluun
Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa. Eri linssien värit ja aurinkolasien ominaisuudet on hyvä valita käyttötarpeen mukaan. Urheilijalle aurinkolasien istuvuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä valintakriteereitä.
Valkokankaan vaikuttavimmat aurinkolasit: löydä suosikkileffasi tyyli
Valkokankaan vaikuttavimmat aurinkolasit: löydä suosikkileffasi tyyli
James Deanin Nuori kapinallinen inspiroi kokonaisen sukupolven nahkatakkimuotia, ja F. Scott Fitzgeraldin kirjaan perustuva The Great Gatsby – Kultahattu aloitti ilmestyessään 20-luvun teemaisten juhlien trendin. Elokuvat innoittavat tyylitietoisia ympäri maailman, ja niiden vaikutus näkyy myös aurinkolasimuodissa. Katso suosikkimme valkokankaan aurinkolaseista alta ja löydä omasi.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit