Piilolinssit
Värilliset piilolinssit tuovat vaihtelua tyyliin
Värilliset piilolinssit tuovat vaihtelua tyyliin
Värilliset piilolinssit tuovat vaihtelua tyyliin
Varaa aika piilolinssien sovitukseen
PIILOLINSSIEN ENSISOVITUS
tai
PIILOLINSSIKONTROLLI

Värilliset piilolinssit tuovat vaihtelua tyyliin

Kaipaatko vähän erikoisempaa piristystä tyyliisi? Värillisillä piilolinsseillä voit vaihtaa silmiesi väriä. Niiden avulla luot käden käänteessä säväyttävän syyslookin tai lisäät juhla-asuusi pysäyttävän efektin. Etsi alta sinulle sopivin vaihtoehto ja varaa aika piilolinssisovitukseen. Värillisten linssien sopivuus täytyy aina tarkistaa optikon kanssa ennen käytön aloitusta.

Värilliset piilolinssit vahvuuksilla tai ilman

Värillisiä piilolinssejä käytetään tavallisten piilolinssien tapaan, ja niitä on saatavilla niin kuukausi- ja jatkuvakäyttöisinä kuin kertakäyttöisinä. Ne ovat kuitenkin hieman tavallisia piilolinssejä kalliimpia. Voit valita värilliset piilolinssit vahvuuksilla tai ilman, ja niillä pystytään nykyisin korjaamaan kaikki tavallisimmat taittovirheet. Kosmeettisia piilolinssejä, joissa ei ole vahvuuksia, käytetään ainoastaan muuttamaan silmän ulkonäköä.

Tilaa värilliset piilolinssit helposti verkkokaupasta.


Värilliset piilolinssit valitaan silmien värin mukaan

Silmien väri vaikuttaa siihen, millaisen muutoksen värilliset piilolinssit saavat aikaan ja mikä linssi sopii sinulle parhaiten. Vaaleiden silmien väriä on helpompi sävyttää ja muuttaa kuin tummien.

Värilliset piilolinssit voidaan jakaa läpikuultaviin ja peittäviin:

  • Läpikuultavilla linsseillä pyritään korostamaan silmien omaa väriä, ja ne sopivat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille. Niillä saa aikaan intensiivisen mutta luonnollisen lopputuloksen. Ruskeiden silmien väriä ei pysty muuttamaan läpikuultavilla linsseillä.
  • Peittävillä linsseillä syntyy voimakkaampi muutos, ja niillä voi vaihtaa silmien värin kokonaan. Peittävät linssit toimivat jopa ruskeille silmille, vaikka tummia silmiä ei kuitenkaan saa muutettua esimerkiksi vaaleansinisiksi. Värivaihtoehtoja löytyy monia ja useilta eri valmistajilta.

Värillisten piilolinssien kanssa tulee lisäksi huomioida, että mustuaisen kohta linssissä on yleensä värjäämätön. Riippuu oman mustuaisen koosta, pilkottaako silmien oma väri linssin alta.


Kosmeettisia linssejä on myös hyvä sovittaa optikolla

On hyvä muistaa, että kosmeettisten piilolinssien käyttöä koskevat samat riskit kuin tavallisia piilolinssejä, ja niitä on käytettävä huolellisesti ohjeiden mukaan. Varaa siis aika optikolle piilolinssisovitukseen myös ennen kuin sujautat silmiin kosmeettisetpiilolinssit. Piilolinssisovituksessa määritetään juuri sinun silmiisi sopivat piilolinssit ja oikeat voimakkuudet. Sovituksen tai kontrollin jälkeen saat piilolinssireseptin.

Tilaa piilolinssit ja tarvikkeet verkkokaupasta
VERKKOKAUPPAAN
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Huomioi nämä 5 asiaa, kun ostat piilolinssit netistä
Netistä ostetuissa piilolinsseissä houkuttavat huokea hinta ja tilaamisen vaivattomuus. Muista kuitenkin nämä tärkeät asiat ennen tilaamista.
Piilolinsseistä löytyy jokaiselle jotakin
Piilolinsseistä löytyy jokaiselle jotakin
Haluaisitko pitää taukoa silmälaseista? Onko sinulla harrastus, jossa silmälasit ovat ikävästi tiellä? Onneksi sopivia piilolinssejä löytyy nykyään lähes kaikkiin tilanteisiin. Lue alta, mikä on sinulle paras vaihtoehto ja varaa aika optikolle. On tärkeää, että optikko tutkii silmäsi ennen piilolinssien käytön aloitusta.
Piilolinssitarkastus antaa eväät piilolinssien turvalliseen käyttöön
Piilolinssitarkastus antaa eväät piilolinssien turvalliseen käyttöön
Oletko koskaan miettinyt, voiko piilolinssi kadota silmään ja miksi piilolinssitarkastus on niin tärkeä ennen ensimmäisiä piilolinssejä? Optometristi Erika Eskola vastasi asiakkaidemme usein kysyttyihin kysymyksiin.
Milloin on paras hetki laserleikkaukselle?
Milloin on paras hetki laserleikkaukselle?
Silmien laserleikkaus on turvallinen vaihtoehto näön korjaamiseen silloin, jos silmälasit tai piilolinssit eivät ole sinun juttusi. Mutta koska on oikea hetki leikkaukselle?
Katso kaikki artikkelit