Värilliset piilolinssit

Värilliset piilolinssit tuovat vaihtelua tyyliin

Kaipaatko vähän erikoisempaa piristystä tyyliisi? Värillisillä piilolinsseillä voit vaihtaa silmiesi väriä. Niiden avulla luot käden käänteessä säväyttävän syyslookin tai lisäät juhla-asuusi pysäyttävän efektin. Etsi alta sinulle sopivin vaihtoehto ja varaa aika piilolinssisovitukseen. Värillisten linssien sopivuus täytyy aina tarkistaa optikon kanssa ennen käytön aloitusta.

Varaa aika

PIILOLINSSIEN ENSISOVITUKSEEN

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Piilolinssit eri käyttötarpeisiin

Piilolinsseistä löytyy jokaiselle jotakin


Haluaisitko pitää taukoa silmälaseista? Onko sinulla harrastus, jossa silmälasit ovat ikävästi tiellä? Onneksi sopivia piilolinssejä löytyy nykyään lähes kaikkiin tilanteisiin. Lue alta, mikä on sinulle paras vaihtoehto ja varaa aika optikolle. On tärkeää, että optikko tutkii silmäsi ennen piilolinssien käytön aloitusta.

Lue lisää
Piilolinssitarkastus antaa eväät piilolinssien turvalliseen käyttöön

Piilolinssitarkastus antaa eväät piilolinssien turvalliseen käyttöön


Oletko koskaan miettinyt, voiko piilolinssi kadota silmään ja miksi piilolinssitarkastus on niin tärkeä ennen ensimmäisiä piilolinssejä? Optikko Paula Tarhonen vastasi asiakkaidemme usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää
Huomioi nämä 5 asiaa, kun ostat piilolinssit netistä

Huomioi nämä 5 asiaa, kun ostat piilolinssit netistä


Netistä ostetuissa piilolinsseissä houkuttavat huokea hinta ja tilaamisen vaivattomuus. Muista kuitenkin nämä tärkeät asiat ennen tilaamista.

Lue lisää