Piilolinssit
Huomioi nämä asiat kun ostat piilolinssejä netistä
Huomioi nämä asiat kun ostat piilolinssit netistä
Huomioi nämä asiat kun ostat piilolinssit netistä
Varaa aika piilolinssien sovitukseen
PIILOLINSSIEN ENSISOVITUS
tai
PIILOLINSSIKONTROLLI

Huomioi nämä 5 asiaa, kun ostat piilolinssit netistä

Netistä ostetuissa piilolinsseissä houkuttavat huokea hinta ja tilaamisen vaivattomuus. Muista kuitenkin nämä tärkeät asiat ennen tilaamista.

1. Käy piilolinssitarkastuksessa

Voit hankkia piilolinssit netistä turvallisesti vasta kun olet käynyt piilolinssitarkastuksessa. Tarkastuksessa piilolinssioptikko tutkii silmiesi etuosan terveydentilan sekä selvittää, millaiset piilolinssit sopivat juuri sinun silmillesi. Sovituksen lisäksi optikko neuvoo sinua piilolinssien käytössä ja huollossa. Piilolinsseille tarvitaan oma resepti, vaikka sinulle olisi määrätty aiemmin silmälasit. Koska piilolinssit laitetaan suoraan silmän pinnalle, niiden voimakkuus voi poiketa silmälasien voimakkuudesta. Piilolinssitarkastuksessa on hyvä myös varmistaa, sopivatko värilliset piilolinssit ilman voimakkuuksia silmillesi.

 

2. Osta vain sinulle määrättyjä piilolinssejä

Kun tilaat piilolinssit netistä, muista tarkistaa piilolinssireseptistäsi sinulle määrätty linssityyppi ja sen ominaisuudet. Vaikka halkaisija ja kaarevuus olisivat samat, erilaisissa ja eri valmistajien piilolinsseissä on eroja. Liian tiukat linssit eivät pääse liikkumaan silmässä tarpeeksi. Ne ärsyttävät silmää ja saattavat haitata silmän pintaosan verisuonien verenkiertoa. Liian suuret linssit taas liikkuvat silmässä liikaa, ja niiden reunat voivat taipua.

 

3. Pitäydy optikon valitsemassa piilolinssinesteessä

Optikko valitsee kanssasi piilolinssinesteen linssien käyttö- ja puhdistustarpeen mukaan. Eri linssimerkeille sopivat yleensä eri nesteet, joten piilolinssireseptin kanssa määrättyä nestettä ei kannata vaihtaa omin päin. Optikko valitsee sinulle mielellään uuden piilolinssinesteen, jos alkuperäinen ei tunnu sopivalta.

 

4. Muista käydä säännöllisessä piilolinssitarkastuksessa

Silmät muuttuvat ajan myötä, joten kerran määrätty piilolinssiresepti ei ole ikuisesti voimassa. Silmät kannattaa tutkituttaa vähintään kerran vuodessa. Optikko pystyy tarkistamaan, onko silmissä tapahtunut piilolinssien aiheuttamia muutoksia ja voi tarvittaessa suositella erilaisia piilolinssejä.

 

5. Hyödynnä kestotilausta

Silmäaseman palveluihin sisältyy piilolinssit netistä kestotilauksena, jolloin saat ne vähintään 20 % alennuksella ja säännöllisesti valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna joko 30, 60, 90 tai 180 päivän välein. Ensimmäisen tilauksen jälkeen toimitus on maksuton, ja saat ilmaisen vuosittaisen piilolinssitarkastuksen, jos tilauksesi yhteenlaskettu vuosittainen arvo on yli 100 €. Kestotilaajana hyödyt myös muista erikoistarjouksista ja eduista.

Tutustu verkkokaupan laajaan piilolinssivalikoimaan.

Tilaa piilolinssit helposti verkkokaupasta
VERKKOKAUPPAAN
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
5 hyvää syytä valita piilolinssit
Piilolinsseillä näkeminen on vapautta ilman kehysten tuomaa rajausta. Tänä päivänä pystytäänkin lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Listasimme viisi hyvää syytä valita piilolinssit.
Piilolinsseistä löytyy jokaiselle jotakin
Piilolinsseistä löytyy jokaiselle jotakin
Haluaisitko pitää taukoa silmälaseista? Onko sinulla harrastus, jossa silmälasit ovat ikävästi tiellä? Onneksi sopivia piilolinssejä löytyy nykyään lähes kaikkiin tilanteisiin. Lue alta, mikä on sinulle paras vaihtoehto ja varaa aika optikolle. On tärkeää, että optikko tutkii silmäsi ennen piilolinssien käytön aloitusta.
Piilolinssitarkastus antaa eväät piilolinssien turvalliseen käyttöön
Piilolinssitarkastus antaa eväät piilolinssien turvalliseen käyttöön
Oletko koskaan miettinyt, voiko piilolinssi kadota silmään ja miksi piilolinssitarkastus on niin tärkeä ennen ensimmäisiä piilolinssejä? Optometristi Erika Eskola vastasi asiakkaidemme usein kysyttyihin kysymyksiin.
Milloin on paras hetki laserleikkaukselle?
Milloin on paras hetki laserleikkaukselle?
Silmien laserleikkaus on turvallinen vaihtoehto näön korjaamiseen silloin, jos silmälasit tai piilolinssit eivät ole sinun juttusi. Mutta koska on oikea hetki leikkaukselle?
Katso kaikki artikkelit