Piilolinssit
5 hyvää syytä valita piilolinssit
5 hyvää syytä valita piilolinssit
5 hyvää syytä valita piilolinssit
Varaa aika piilolinssien sovitukseen
PIILOLINSSIEN ENSISOVITUS
tai
PIILOLINSSIKONTROLLI

5 hyvää syytä valita piilolinssit


1. Rajaton näkökenttä

Piilolinsseillä näkökenttä vastaa luonnollista näkemistä ilman kehysten tuomaa rajausta. Piilolinssit eivät myöskään vääristä eivätkä aiheuta keinuntaa. Katsottava ympäristö pysyy oikean kokoisena ja terävänä koko ajan ilman sameita alueita. Piilolinssit eivät huurru, joten näkösi pysyy tasaisena vaikka lämpötila vaihtelisi.

 

2. Mukana aktiivisessa elämässä

Piilolinssit pysyvät mukana aktiivisessa elämäntyylissä. Harrastatpa vaikka hiihtoa tai kamppailulajeja, piilolinssit pysyvät silmissä ja vauhdissasi mukana. Piilolinsseillä voit harrastaa lähes mitä vain ilman, että sinun tarvitsisi pelätä lasien rikkoutumista.

 

3. Lähes kaikki taittovirheet voidaan korjata piilolinsseillä

Piilolinsseillä voidaan korjata perusvoimakkuuksien lisäksi myös hajataittoa sekä ikänäköä. Linssien suunnittelussa ollaan otettu huomioon entistä paremmin erilaiset taittovirheet ja isompiakin haja-taitteisuuksia pystytään korjaamaan piilolinsseillä. Myöskään ikä ei ole este piilolinssien käytölle sillä piilolinssejä saa myös monitehoisena, jolloin samalla piilolinssillä korjataan sekä kauko- että lähinäköä.

 

4. Tarjoavat erinomaisen mukavuuden

Modernit piilolinssit jäljittelevät kyynelnesteen toimintaa ja tekevät siten piilolinsseistä erittäin miellyttävät pitää aamusta iltaan.

 

5. Näytät juurikin omalta itseltäsi

Piilolinsseillä olet oman itsesi näköinen. Piilolinssit eivät rajaa kasvojasi tai korosta ilmeitäsi. Voit meikata halutessasi vapaasti eikä sinun tarvitse miettiä miten meikkisi sopii silmälasien kanssa. Oletpa sitten luonnon kaunis tai juhlameikeissä, näytät juuri sellaiselta kuin haluat!

Saat piilolinssireseptin piilolinssien ensisovituksessa tai piilolinssikontrollissa, jossa määritetään juuri sinun silmiisi sopivat linssit ja oikeat voimakkuudet. Sovituksen tai kontrollin jälkeen saat piilolinssireseptin.

Osta piilolinssit verkkokaupasta
VERKKOKAUPPAAN
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Piilolinsseistä löytyy jokaiselle jotakin
Haluaisitko pitää taukoa silmälaseista? Onko sinulla harrastus, jossa silmälasit ovat ikävästi tiellä? Sopivia piilolinssejä löytyy nykyään lähes kaikkiin tilanteisiin.
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
känäön kehittyminen ei ole este piilolinsseille, sillä monitehopiilolinssit ovat mainio vaihtoehto silmälaseille.
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
On yleinen harhaluulo, että samalla piilolinssireseptillä pärjää vuosien ajan. Näkö, piilolinssien vahvuudet ja piilolinssitarpeet muuttuvat kuitenkin ikääntymisen, silmäsairauksien ja esimerkiksi raskauden myötä.
Milloin on paras hetki laserleikkaukselle?
Milloin on paras hetki laserleikkaukselle?
Silmien laserleikkaus on turvallinen vaihtoehto näön korjaamiseen silloin, jos silmälasit tai piilolinssit eivät ole sinun juttusi. Mutta koska on oikea hetki leikkaukselle?
Katso kaikki artikkelit