Piilolinssit
Monitehopiilolinssit helpottavat elämää
Monitehopiilolinssit helpottavat elämää
Monitehopiilolinssit helpottavat elämää
Varaa aika piilolinssien sovitukseen
PIILOLINSSIEN ENSISOVITUS
tai
PIILOLINSSIKONTROLLI

Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille

Lähinäkö alkaa heiketä luonnollisesti 40–45 vuoden paikkeilla, jolloin useimmat silmälasien käyttäjät vaihtavat moniteholaseihin. Ikänäön kehittyminen ei ole este piilolinsseille, sillä monitehopiilolinssit ovat mainio vaihtoehto silmälaseille.Näe hyvin kauas ja lähelle

Monitehopiilolinssit ovat yleisnimitys piilolinsseille, joissa on joko kaksi tai useampia voimakkuuksia. Ne auttavat näkemään eri etäisyyksille: lähelle, kauas ja välietäisyydelle.

Monitehopiilolinssit toimivat kuten monitehosilmälasit, sillä silmän on helppo vaihtaa tarkennusta asteittain lähietäisyydeltä kauas. Linssityypistä riippumatta monitehopiilolinssit korjaavat ikänäön tuoman taittovirheen ja auttavat silmää tarkentamaan lähelle.

 

Monitehopiilolinssit helpottavat elämää

Monitehopiilolinssejä on saatavilla niin kerta- kuin jatkuvakäyttöisinä ja hajataittoa korjaavina. Ne sopivat myös kuivasilmäisille ja kaihileikatuille. Monitehopiilolinssien käyttäjä ei välttämättä tarvitse enää erillisiä lukulaseja. Vaikka monitehopiilolinssit voivat tuntua arvokkailta, ne maksavat itsensä takaisin käyttömukavuudessa ja vaivattomuudessa. Linsseillä katselu on miellyttävää, sillä näkö pysyy tarkkana katselusuunnasta riippumatta. Tämä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi erilaisissa urheiluharrastuksissa, ja piilolinssien myötä liikkumista häiritsevät lasit voi jättää pois.

Toisin kuin monitehosilmälaseissa, monitehopiilolinssit eivät keinuta näkökenttää, eikä niissä ole häiritseviä katselualueen rajoja. Eri katselualueiden vaihtaminen voi vaatia opettelua, mutta monitehosilmälasien käyttäjät tottuvat monitehopiilolinsseihin nopeammin. Huomioi kuitenkin, että monitehopiilolinsseillä syvyysnäkö ei ole välttämättä tarkka. Niin monitehopiilolinssien kuin -silmälasien käyttäjän on hyvä tarkistuttaa näkö säännöllisesti, jotta piilolinssi- tai lasiresepti on varmasti ajan tasalla.

Saat piilolinssireseptin piilolinssien ensisovituksessa tai piilolinssikontrollissa, jossa määritetään juuri sinun silmiisi sopivat piilolinssit ja oikeat voimakkuudet. Sovituksen tai kontrollin jälkeen saat piilolinssireseptin.

Osta monitehopiilolinssit helposti verkkokaupasta
VERKKOKAUPPAAN
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
5 hyvää syytä valita piilolinssit
Piilolinsseillä näkeminen on vapautta ilman kehysten tuomaa rajausta. Tänä päivänä pystytäänkin lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Listasimme viisi hyvää syytä valita piilolinssit.
Piilolinsseistä löytyy jokaiselle jotakin
Piilolinsseistä löytyy jokaiselle jotakin
Sopivia piilolinssejä löytyy nykyään lähes kaikkiin tilanteisiin. Lue alta, mikä on sinulle paras vaihtoehto ja varaa aika optikolle.
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
On yleinen harhaluulo, että samalla piilolinssireseptillä pärjää vuosien ajan. Näkö, piilolinssien vahvuudet ja piilolinssitarpeet muuttuvat kuitenkin ikääntymisen, silmäsairauksien ja esimerkiksi raskauden myötä.
Eroon ikänäöstä linssileikkauksella
Eroon ikänäöstä linssileikkauksella
Silmän taittovirheestä johtuvia lähi- ja kaukonäön ongelmia on jo pitkään korjattu onnistuneesti laserleikkauksilla. Laser ei kuitenkaan tehoa ikänäköön eli kun silmän oma ikääntynyt linssi ei enää jaksa tarkentaa lähelle. Lue lisää linssileikkauksesta.
Katso kaikki artikkelit