Palvelut
Piilolinssien ensisovitus
Piilolinssien ensisovitus
Piilolinssien ensisovitus
Varaa aika piilolinssien ensisovitukseen
VARAA AIKA

Piilolinssien ensisovitus 

Piilolinssien ensisovitus on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa piilolinssien käytön. Ensisovituksessa optikko varmistaa ettei piilolinssien käytölle ole estettä ja valitsee tarpeitasi parhaiten vastaavan linssin. Ensisovituksen aikana pääset harjoittelemaan piilolinssien käsittelyä ja saat niiden hoito-ohjeet. Käynnin päätteeksi saat mukaasi sovituslinssejä, ja pääset harjoittelemaan piilolinssien käyttöä kotona.  

Noin 2–3 viikon kuluttua ensisovituksesta tehdään jälkitarkastus, jossa varmistetaan, että silmäsi voivat hyvin ja näet tarkasti piilolinsseilläsi. Saat piilolinssireseptin, kun piilolinssien käsittely on sujuvaa. 

Piilolinssien ensisovituksen hinta on 35 €. 

Huomioithan, että jos nykyinen silmälasireseptisi on yli vuoden vanha, varaa ensin optikon näöntutkimus ja vasta sen jälkeen piilolinssien ensisovitus.


Mitä piilolinssien ensisovituksessa tapahtuu? 

Aluksi optikko varmistaa mikroskooppitutkimuksella, ettei piilolinssien käytölle ole estettä.  

Tutkimuksen jälkeen valitaan silmillesi ja tarpeisiisi parhaiten soveltuva piilolinssi. Pääset sovittamaan ja harjoittelemaan piilolinssin käsittelyä: miten piilolinssi otetaan paketista pois, miten se laitetaan silmään ja miten sen saa sieltä pois. Lisäksi saat piilolinssien hoito-ohjeet eli ohjeet siihen, miten piilolinssit tulee puhdistaa ja kuinka niitä säilytetään.  

Lopuksi optikko varmistaa, että piilolinssi istuu hyvin silmääsi.  

Ensisovituksen jälkeen saat mukaasi sinulle sopivia piilolinssejä ja pääset harjoittelemaan niiden käyttöä. Noin 2–3 viikon kuluttua tehdään jälkitarkastus, jossa optikko kyselee kuinka piilolinssien käyttö on sujunut, tarkistaa miten näet linsseillä ja varmistaa vielä niiden istuvuuden silmässä. Kun käyttö on sujuvaa, saat piilolinssireseptin.  

Varaa aika piilolinssien ensisovitukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Näin valmistut piilolinssien ensisovitukseen
Piilolinssien ensisovituksessa Silmäasemalla optikko varmistaa, ettei piilolinssien käytölle ole estettä ja valitsee tarpeitasi parhaiten vastaavan linssin. Pääset myös harjoittelemaan piilolinssien käsittelyä optikon opastaessa sinut alkuun piilolinssien käytössä.
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
Ikänäön kehittyminen ei ole este piilolinsseille, sillä monitehopiilolinssit ovat mainio vaihtoehto silmälaseille.
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
On yleinen harhaluulo, että samalla piilolinssireseptillä pärjää vuosien ajan. Näkö, piilolinssien vahvuudet ja piilolinssitarpeet muuttuvat kuitenkin ikääntymisen, silmäsairauksien ja esimerkiksi raskauden myötä.
Usein kysyttyä piilolinsseistä
Usein kysyttyä piilolinsseistä
Keräsimme vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin piilolinsseistä.
Katso kaikki artikkelit